Este deja un fapt cunoscut că prezența Simonei Halep pe tabloul oricărui turneu stârnește un uriaș interes în rândul suporterilor, iar românii sunt de fiecare dată încântați să aibă pe cine susține la orice competiție. Drept urmare, campioana din Constanța va beneficia din nou de susținere uriașă în Emiratele Arabe Unite, asta pentru că finala se va disputa cu casa închisă, au anunțat vineri organizatorii competiției.
În finala competiției de la Dubai, sportiva noastră o va întâlni pe Elena Rybakina, aflată la a patra ei finală în 2020, după cele de la Shenzhen (învinsă de Ekaterina Alexandrova, scor 6-2, 6-4), Hobart (victorie cu Shuai Zhang, scor 7-6, 6-3) și Sankt Petersburg (învinsă de Kiki Bertens, scor 6-1, 6-3). Rybakina a trecut la Dubai de Kenin, Siniakova, Pliskova și Martic. Ea a cedat un singur set pe tot parcursul turneului.

Simona Halep – Elena Rybakina, în finala de la Dubai

Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
IERI LA 08:24
Organizatorii turneului de la Dubai au anunțat ora de start a partidei din ultimul act. Astfel, partida va debuta azi, nu înainte de ora 17, ora României. Simona Halep și Elena Rybakina vor intra pe terenul central de la Dubai după încheierea finalei de dublu. Halep și Rybakina s-au mai întâlnit până în prezent o singură dată în circuit, scorul fiind 1-0 în favoarea jucătoarei din Kazahstan. Ea s-a impus la Wuhan, în 2019, când Simona avea probleme în zona lombară, scor 5-4 (retragere).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
18/09/2021 LA 21:17
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
18/09/2021 LA 20:45