Simona Halep, locul 2 WTA, va participa la turneul de la Dubai şi la dublu, alături de germana Julia Goerges. Cele două sportive vor întâlni în primul tur echipa Makoto Ninomiya/Zhaoxuan Yang (Japonia/China), dacă vor trece de runda inaugurală, Halep şi Goerges vor juca apoi cu favoritele 3, americanca Nicole Melichar şi chinezoaica Yifan Xu.
La simplu, Simona Halep este favorită principală şi va juca direct în turul doi, cu învingătoarea meciului dintre americanca Alison Riske (18 WTA) şi tunisianca Ons Jabeur (45 WTA).

Ora de debut a meciului de dublu

Australian Open
Halep revine vineri în acțiune la Australian Open, la dublu, unde face pereche cu Gabriela Ruse
ACUM 10 ORE
Simona a aflat încă de duminică seara ora de start a partidei de debut în proba de dublu de la Dubai. Partida va începe la ora 13.30, ora României. Halep și Goerges au mai făcut pereche și anul trecut, iar acum în turul inaugural le vor întâlni pe Ninomiya M. / Yang Z. (Japonia / China).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Halep, elogiată de site-ul WTA după victoria "fulger" de la AO! Statistici fantastice ale româncei
ACUM 12 ORE
Australian Open
Simona Halep, adoptată de australieni! Ce poreclă i-au dat după victoria fabuloasă cu Haddad Maia
ACUM 14 ORE