Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ons Jabeur, după înfrângerea cu Simona Halep: "Sunt furioasă că nu am câștigat"

Irina Aldea

Actualizat 19/02/2020 la 22:02 GMT+2

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la turneul de categorie Premier de la Dubai după un meci maraton disputat în compania tunisiencei Ons Jabeur.

Jabeur

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, principala favorită la turneul de categorie Premier de la Dubai, s-a calificat miercuri seară în sferturile de finală ale competiției după ce a învins-o pe Ons Jabeur într-un meci maraton, care s-a încheiat în tie-break, după exact două ore de joc, scor 1-6, 6-2, 7-6 (7).
În trecut, Simona Halep și Ons Jabeur s-au mai întâlnit o dată, la China Open, în Beijing. În partida din 2018, tunisianca s-a impus într-un duel din care sportiva noastră a trebuit să se retragă din cauza unei accidentări în zona lombară. Partida din Dubai a fost una strânsă, foarte disputată și s-ar fi putut încheia cu victoria tunisiencei. Simona a fost însă mai puternică în momentele cheie ale partidei.

Ce a spus Ons Jabeur după meciul cu Simona Halep

Dacă aș fi pierdut anul trecut, probabil că aș fi fost fericită pentru că am reușit un meci de trei seturi cu Simona Halep, dar acum sunt furioasă pentru că nu am câștigat partida. Știu că aș fi putut să obțin victoria. Știu că am avut nivelul necesar pentru a face asta.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo