Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ons Jabeur, impresionată de susținerea fanilor tunisieni: "Am fost la egalitate cu Simona Halep"

Irina Aldea

Publicat 21/02/2020 la 14:24 GMT+2

Ons Jabeur a mărturisit după ce a fost eliminată în optimile de finală că a fost impresionată de susținerea primită la Dubai în partida disputată cu Simona Halep.

Jabeur

Credit imagine: Getty Images

Ons Jabeur, sfertfinalistă anul acesta la Australian Open, ocupanta locului 45 WTA, a cedat în optimile de finală în fața Simonei Halep la turneul de categorie Premier de la Dubai, scor 6-1, 2-6, 6-7, la capătul unui meci care a durat două ore și două minute de joc. După meci, tunisiana a declarat că nu se aștepta să fie atât de susținută.
"Am fost cu adevărat stresată la începutul meciului când i-am văzut că se luptă care să urle mai tare și care sunt mai înfocați. În același timp am fost cu adevărat fericită deoarece ea e Simona Halep, se presupunea că ar trebui să aibă mai mulți fani decât mine. Dar cred că a fost egalitate. Este incredibil să vezi un meci de tenis cu o asemenea atmosferă. E clar că nu a fost ușor să rămâi concentrată, iar Simona a fost mai obișnuită cu asta decât mine. Eu trebuie să învăț din asta", a spus Ons Jabeur la Dubai.

Atmosferă de Fed Cup la Dubai

Fanii tunisieni prezenți la partida dintre Simona Halep și Ons Jabeur au fost extrem de gălăgioși, iar arbitrul de scaun le-a atras în mai multe ocazii atenția. La finalul partidei, Simona Halep a declarat că s-a simțit ca la un meci de fotbal sau ca la un meci de Fed Cup, acolo unde suporterii din tribune sunt mult mai gălăgioși.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo