Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Organizatorii au anunțat ora finalei de la Dubai! Când se joacă Simona Halep – Elena Rybakina

Irina Aldea

Publicat 21/02/2020 la 19:14 GMT+2

Simona Halep și Elena Rybakina se vor întâlni sâmbătă în finala competiției de la Dubai. Pentru Simona, aceasta este prima finală din 2020.

Halep

Credit imagine: Getty Images

Campioană în 2015 la Dubai, Simona Halep va avea șansa de a disputa a doua ei finală în Emiratele Arabe Unite. Campioana noastră a învins-o fără drept de apel în semifinală pe Jennifer Brady, scor 6-2, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și trei minute de joc. Simona nu i-a dat adversarei nicio șansă și s-a calificat la pas în ultimul act la Dubai.
În finala competiției de la Dubai, sportiva noastră o va întâlni pe Elena Rybakina, aflată la a patra ei finală în 2020, după cele de la Shenzhen (învinsă de Ekaterina Alexandrova, scor 6-2, 6-4), Hobart (victorie cu Shuai Zhang, scor 7-6, 6-3) și Sankt Petersburg (învinsă de Kiki Bertens, scor 6-1, 6-3).

Ora de start a finalei feminine de la Dubai

Organizatorii turneului de la Dubai au anunțat ora de start a partidei din ultimul act. Astfel, partida va debuta nu înainte de ora 17, ora României. Simona Halep și Elena Rybakina vor intra pe terenul central de la Dubai după încheierea finalei de dublu. Halep și Rybakina s-au mai întâlnit până în prezent o singură dată în circuit, scorul fiind 1-0 în favoarea jucătoarei din Kazahstan. Ea s-a impus la Wuhan, în 2019, când Simona avea probleme în zona lombară, scor 5-4 (retragere).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo