Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presa internațională, după victoria Simonei Halep de la Dubai: "O așteaptă lucruri mărețe"

Irina Aldea

Publicat 22/02/2020 la 21:27 GMT+2

Simona Halep a cucerit sâmbătă la Dubai al 20-lea titlu al carierei, primul din acest sezon competițional și al doilea în Emiratele Arabe Unite.

Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Pentru câștigarea trofeului de la Dubai, Simona Halep va primi 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA. Acesta este al doilea titlu pentru Simona Halep la Dubai, după cel din 2015, şi al 20-lea din întreaga carieră.
Titlurile câștigate de Simona în întreaga carieră: Dubai (Premier) - 2020, Wimbledon (Grand Slam) - 2019, Montreal (Premier 5), Roland Garros (Grand Slam), Shenzhen (WTA), toate trei în 2018, Madrid (Premier Mandatory), în 2017, Montreal (Premier 5), Bucureşti (WTA), Madrid (Premier Mandatory), toate trei în 2016, Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), 's-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul "mic" al campioanelor), toate cele şase în 2013.

Reacții din presa internațională

WTA - Simona câștigă cel de-al 20-lea titlu din carieră după o finală intensă cu starul în devenire Elena Rybakina. Cap de serie numărul 1, Simona s-a luptat din greu pentru a câștiga la Dubai, după aproape două ore și jumătate.
Tennis.com - Săptămână nebună la Dubai pentru Simona Halep! A supraviețuit în al treilea meci în care a jucat trei seturi și a învins-o pe Elena Rybakina.
AS - Românca Simona Halep a câștigat pentru a doua oară în carieră turneul de la Dubai. Halep a reușit o revenire meritorie și și-a asigurat cel de-al 20-lea titlu în circuitul WTA.
NY Times - Început spectaculos de sezon pentru Halep. A arătat atât de bine în Australia, până când a fost oprită de Muguruza. Lucruri mărețe le așteaptă pe Simona și Rybakina.
Sport365 - Simona și-a ridicat nivelul de joc după ce a pierdut primul set și a câștigat turneul de la Dubai la tie-break în setul decisiv.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo