Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția Simonei Halep după marea victorie de la Dubai: "Am dat totul, sunt aproape moartă acum!"

Sebastian Ujica

Actualizat 22/02/2020 la 19:44 GMT+2

Simona Halep este din nou câștigătoare la Dubai după o finală extrem de disputată cu Elena Rybakina ce a avut nevoie de tiebreak în setul decisiv!

Halep

Credit imagine: Getty Images

De 2 ore și jumătate a avut nevoie Simona Halep pentru a se impune în primul ei turneu din 2020, la Dubai. La fel ca în partidele cu Jabeur și Sabalenka, Simona Halep a pierut primul set însă apoi a reușit să revină fantastic.
La fel ca în partida din turul 2 cu jucătoarea din Tunisia, Ons Jabeur, a fost tiebreak în setul decisiv iar Simona a reușit să se impună în cea de-a 37-a finală a carierei. Este al 20-lea turneu câștigat de Simona Halep în carieră.
Simona a vorbit imediat după finalul partidei și le-a mulțumit numeroșilor fani prezenți la turneu care au susținut-o la fiecare meci.
Emoții nebune, a fost un meci grozav, vreau să=mi felicit oponenta. E atât de tânăra, are mulți ani frumoși în tenis în față. Mult noroc ei. Uneori nu puteam să ating mingea la serviciul ei, am luptat din greu și am dat totul. Acum sunt aproape moartă.
Am avut serviciul la 6-5 în decisiv, dar poate eram prea încrezătoare. E important să nu te gândești cine e în avantaj, important e să lupți. E mereu o săptămână grozavă în Dubai, am amintiri plăcute din toți anii în care am jucat aici.
Mulțumesc tuturor, apreciez mult sprijinul vostru (mesaj către fani)
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo