Campioană în 2015 la Dubai, Simona Halep a avut probleme serioase în primul set al meciului cu Ons Jabeur și a adunat cifre foarte slabe pe propriul serviciu, scor 1-6. Setul doi a fost adjudecat de româncă după 34 de minute de joc cu ușurință, 6-2. Totuși, sportiva noastră nu a intrat în setul trei fără emoții.
După setul al doilea, Simona a cerut intervenția echipei medicale pe teren acuzând probleme în zona lombară. Medicul turneului a stat preț de câteva minute pe teren și a vorbit cu Simona, însă nu a fost nevoie de o deplasare la vestiare pentru o problemă mai serioasă. La ora transmiterii acestei știri, Simona pare să nu fie deranjată de nicio problemă (setul decisiv).
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 16 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 17 ORE
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43