Campioană în 2015 la Dubai, Simona Halep a avut probleme serioase în primul set al meciului cu Ons Jabeur și a adunat cifre foarte slabe pe propriul serviciu, scor 1-6. Setul doi a fost adjudecat de româncă după 34 de minute de joc cu ușurință, 6-2. Totuși, sportiva noastră nu a intrat în setul trei fără emoții.
După setul al doilea, Simona a cerut intervenția echipei medicale pe teren acuzând probleme în zona lombară. Medicul turneului a stat preț de câteva minute pe teren și a vorbit cu Simona, însă nu a fost nevoie de o deplasare la vestiare pentru o problemă mai serioasă. La ora transmiterii acestei știri, Simona pare să nu fie deranjată de nicio problemă (setul decisiv).
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 13 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 20 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 20 ORE