Simona Halep, principala favorită la turneul de categorie Premier de la Dubai, s-a calificat miercuri seară în sferturile de finală ale competiției după ce a învins-o pe Ons Jabeur într-un meci maraton, care s-a încheiat în tie-break, după exact două ore de joc, scor 1-6, 6-2, 7-6 (7).
După setul al doilea, Simona a cerut intervenția echipei medicale pe teren acuzând probleme în zona lombară. Medicul turneului a stat preț de câteva minute pe teren și a vorbit cu Simona, însă nu a fost nevoie de o deplasare la vestiare pentru o problemă mai serioasă. După meci, Simona a vorbit despre momentul în care a simțit că trebuie să ceară ajutor.
“A fost un mic blocaj (n.r. - la spate) la 5-1, când am lovit un rever mai departe de corpul meu şi m-am speriat un pic, dar cu cât am dat drumul la mişcare a fost mai bine. Sper mâine să nu am dureri. În momentul acesta sunt bine”, a spus Simona Halep pentru Digi Sport.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 13 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 20 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 21 ORE