Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Pentru câștigarea trofeului de la Dubai, Simona Halep va primi 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA. Acesta este al doilea titlu pentru Simona Halep la Dubai, după cel din 2015, şi al 20-lea din întreaga carieră.
Darren Cahill nu a fost alături de Simona Halep la Dubai, sportiva noastră apelând la Artemon Apostu-Efremov pentru sfaturi în Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul australian va reveni alături de Simona la Sunshine Double, turneele de la Indian Wells și Miami. Darren a avut grijă să o felicite pee leva lui după triumful de la Dubai.
Roland Garros
Patrick Mouratoglou își asumă eșecul Simonei Halep de la Roland Garros! Mesajul francezului
ACUM 8 ORE
Bravo, Simo! O excepţională demonstraţie de luptă de-a lungul întregii săptămâni împotriva unor adversare puternice. Forţa şi caracterul tău au răzbit. O săptămână superbă de antrenorat pentru Arti & Cosmin. Felicitări, băieţi!
La rândul ei, Simona i-a transmis un mesaj lui Cahill. "Chiar dacă nu ai fost aici, cu noi, rolul tău este foarte important. Mulţumesc!".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Halep a spus cum încearcă să-și schimbe jocul! Ce i-a transmis Mouratoglou după eșecul de la Paris
ACUM 10 ORE
Roland Garros
Simona Halep a suferit un atac de panică la Roland Garros! Explicațiile româncei după eliminare
ACUM 10 ORE