Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Este pentru a doua oară când românca este campioană la Dubai. După mai multe game-uri împărţite, la scorul de 2-3, Elena Rybakina a reuşit o minge de break în faţa campioanei noastre. Kazaha a făcut un joc foarte bun şi a câştigat primul set cu Halep după aproximativ 40 de minute.
În al doilea set al partidei, Simona a revenit. Campioana noastră a reuşit o minge de break la scorul de 2-1 la game-uri. Rybakina a revenit la scorul de 4-2, reuşind o minge de break, dar sportiva din Kazakhstan a mai avut un serviciu pierdut la scorul de 4-3. În setul decisiv, românca a reuşit un break la scorul de 1-2 la game-uri, însă Rybakina a revenit imediat şi a readus echilibrul jocului. Simona a făcut un joc incredibil şi a reuşit din nou să obţină un break la scorul de 5-5. Rybakina a revenit, iar setul a ajuns în tie-break unde Simona s-a impus cu 7-5.

Simona Halep, discurs cumpătat la ceremonia de premiere

Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021! Cât a încasat Simona Halep în cel mai slab sezon din 2012
23/11/2021 LA 12:23
Simona Halep a avut nevoie de aproximativ două ore şi 30 de minute pentru a câştiga finala turneului de la Dubai în faţa Elenei Rybakina. Meciul cu Rybakina a fost finala cu numărul 37 din cariera Simonei. Aceasta este prima finală la care Simona a ajuns, după cea de la Wimbledon, când a învins-o pe Serena Williams.
Este un moment special, ca să fiu sinceră. Sunt foarte fericită pentru că am putut câștiga acest trofeu, mi l-am dorit atât de mult pentru că simt că îmi îmbunătățesc jocul în fiecare zi și să joc împotriva unei adversare atât de tinere este mereu o mare provocare. Vreau să o felicit, ai jucat grozav în acest meci, în acest turneu, bravo! Simt că îmbătrânesc și să joc azi cu ea mi-a oferit în mod evident destulă putere să cred că încă pot câștiga astfel de meciuri. Are un viitor strălucit și îi doresc mult succes în viitor. Fii încrezătoare pentru că te descurci minunat. Iubesc să joc în Dubai, m-am antrenat aici înainte de sezon pentru prima dată în viață, am început anul foarte bine și am simțit că aceasta este săptămâna mea și trebuie să dau tot ce am mai bun. La finalul meciului am fost destul de moartă pentru că picioarele mele erau destul de obosite, însă nu am vrut să mă dau bătută. Sunt foarte mândră că am luptat din greu, că am cucerit acest trofeu frumos pentru a doua oară.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Revenire de senzație în echipa Simonei Halep! Anunțul româncei înainte de noul sezon competițional
22/11/2021 LA 16:45
Tenis
Capitolul la care Simona Halep nu are rivală în 2021, cel mai slab sezon al ei din 2012
22/11/2021 LA 16:24