Campioană în 2015 la Dubai, Simona Halep va avea șansa de a disputa a doua ei finală în Emiratele Arabe Unite. Campioana noastră a învins-o fără drept de apel în semifinală pe Jennifer Brady, scor 6-2, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și trei minute de joc. Simona nu i-a dat adversarei nicio șansă și s-a calificat la pas în ultimul act la Dubai.
În finala competiției de la Dubai, sportiva noastră o va întâlni pe Elena Rybakina, aflată la a patra ei finală în 2020, după cele de la Shenzhen (învinsă de Ekaterina Alexandrova, scor 6-2, 6-4), Hobart (victorie cu Shuai Zhang, scor 7-6, 6-3) și Sankt Petersburg (învinsă de Kiki Bertens, scor 6-1, 6-3).

Ce a spus Simona Halep după victoria cu Brady

US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
IERI LA 12:43
M-am bucurat mult, cred căam jucat cel mai bun meci al meu de când am venit aici, îmi place mult să joc la Dubai, am alături de mine oameni speciali și vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținere. Am luptat pentru fiecare minge, am crezut în mine, am muncit din greu, mi-am ridicat nivelul de joc cu fiecare zi petrecută pe teren. Mă bucur că am șansa să joc o altă finală aici. Meciul cu Rybakina va fi diferit, ea este o adversară foarte dificilă, am urmărit-o puțin, dar am venit aici să savurez fiecare moment și să mă bucur de șansa de a juca aici din nou.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
US Open
"Le-am zis de atunci <Tăceți naibii din gură>!". Navratilova îi ia apărarea Emmei Răducanu
13/09/2021 LA 08:28