Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea se oprește în turul 2 la turneul de tenis de la Dubai. Înfrângere pe muchie de cuțit

Irina Aldea

Actualizat 09/03/2021 la 16:49 GMT+2

Sorana Cîrstea (67 WTA) a fost învinsă marți în turneul de tenis WTA 1000 de la Dubai de estonianca Anett Kontaveit (24 WTA și cap de serie 15).

WTA Miami | Sorana Cirstea nu a reușit să o elimine pe Kontaveit

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea (67 WTA) a fost eliminată marți de la Dubay Duty FreeTennis Championship, fiind învinsă de Anett Kontaveit, numărul 24 mondial și favorită numărul 15 a turneului, cu 6-4, 7-5, după o partidă ce a durat o oră şi 42 de minute de joc.
Sorana Cîrstea a început excelent partida, reușind break-ul în chiar primul game, însă estona e revenit, a făcut la rândul ei 2 break-uri și a preluat conducerea cu 4-2. Sorana a răspuns prompt și a egalat la 4-4, însă la 5-4 pentru Kontaveit, a cedat pe propriul serviciu, după ce a avut și șansa de a egala. Sportiva din Estonia și-a adjudecat astfel primul set cu 6-4.

România, fără reprezentante pe tabloul de simplu la Dubai

În manșa a doua, cele două jucătoare au mers cap la cap, până la 5-5, valorificându-și serviciul, Cîrstea salvând în game-ul 10 o primă minge de meci a adversarei sale. La 6-5, estonianca a realizat primul break al setului, câștigând cea de a treia minge de set și de meci.
Kontaveit accede astfel în optimile de finală ale turneului de la Dubai, dotat cu premii în valoare totală de 1,835.000 de dolari, unde o va întâlni pe belarusa Aryna Sabalenka, numărul 8 mondial și favorită numărul 3 a competiției. Sorana Cîrstea va fi recompensată pentru prezența în turul 2 cu 13.300 de dolari şi 60 de puncte WTA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo