Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce cotă are Simona Halep să câștige al 3-lea titlu la Dubai, după evoluția excelentă din meciul cu Alison Riske

Irina Aldea

Actualizat 15/02/2022 la 07:42 GMT+2

Simona Halep nu a avut emoții la debutul de la Dubai, acolo unde a întâlnit-o în primul tur pe Alison Riske. Sportiva noastră s-a impus în minimum de seturi, iar cotele la câștigarea turneului din Emiratele Arabe Unite au fost actualizate.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale turneului WTA 500 de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 768.680 de dolari, după ce a învins-o pe americanca Alison Riske cu 6-2, 6-4. Halep (30 ani, 23 WTA) s-a impus într-o oră şi 12 minute de joc, la primul său meci fără antrenor, după despărţirea de Adrian Marcu şi Daniel Dobre.
Fostul lider mondial a servit excelent în meciul din runda inaugurală, încheind cu 6 aşi şi fără game cedat pe propriul serviciu (două mingi de break salvate).Halep a câştigat toate cele patru dueluri ale sale cu Riske, iar în urma evoluției de luni de la Dubai, bookmakerii au actualizat cotele la câștigarea titlului la competiția din Emiratele Arabe Unite.

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea titlului de la Dubai

Chiar dacă a jucat la un nivel impresionant, Simona Halep nu este între primele 3 favorite la câștigarea titlului de la Dubai, potrivit bookmakerilor. Principala favorită este Iga Swiatek, cu o cotă de 6, în timp ce podiumul este completat de Barbora Krejcikova (cota 7) și Paula Badosa (cota 8). Pe locul 4 o regăsim pe Simona Halep, care a primit o cotă de 9 la câștigarea titlului.
Simona Halep, campioană la Dubai în 2015 şi 2020, şi-a asigurat un cec de 9.000 de dolari şi 55 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe învingătoarea dintre Paula Badosa, a treia favorită, şi Gabriela Ruse, venită din calificări. În sferturi, sportiva noastră s-ar putea întâlni cu Ons Jabeur, în semifinale cu Aryna Sabalenka sau Iga Swiatek, iar în finală s-ar putea duela cu una dintre Barbora Krejcikova, Garbine Muguruza sau Anett Kontaveit, campioana de la Sankt Petersburg.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo