Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De când nu mai cedase Simona Halep un set cu 0-6! Cine i-a administrat un "bagel" înaintea Jelenei Ostapenko

Irina Aldea

Publicat 18/02/2022 la 17:37 GMT+2

Simona Halep a fost eliminată în semifinale la turneul de la Dubai. Sportiva noastră a câștigat primul set la 2, dar Ostapenko a revenit spectaculos în meci și a dus misiunea până la final, calificându-se în premieră în ultimul act la turneul din Emiratele Arabe Unite. Letona a reușit chiar să câștige setul decisiv la 0, făcând o adevărată demonstrație de forță.

Simona Halep & Jelena Ostapenko

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a oprit în semifinale la turneul de 500 de puncte de la Dubai. Sportiva noastră a cedat în fața Jelenei Ostapenko în trei seturi, scor 6-2, (0) 6-7, 0-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 37 de minute de joc. În marea finală, Ostapenko se va duela cu Veronika Kudermetova, care a beneficiat de abandonul Marketei Vondrousova.
Din 2019 nu mai pierduse Simona Halep un set la 0, de la Turneul Campioanelor din Shenzhen, acolo unde românca a cedat manșa inaugurală la 0 în fața Karolinei Pliskova. Deși atunci Halep a reușit să trimită meciul în desiciv, tot cehoaica a fost cea care a trecut prima linia de finish, impunându-se cu scorul de 6-0, 2-6, 6-4.

Simona Halep, învinsă la 0 de Jelena Ostapenko la turneul de la Dubai

Pentru prezența în semifinale, Simona Halep va primi un premiu în valoare de 37.500 de dolari. Chiar dacă a ajuns în penultimul act al competiției, dubla campioană de Grand Slam din Constanța va înregistra o nouă coborâre în clasamentul WTA: va ocupa locul 27, în scădere cu 4 locuri față de locul ocupat la începutul competiției din Emiratele Arabe Unite.
Pe parcursul competiției de la Dubai, Jelena Ostapenko (campioană la Roland Garros 2017) a învins patru campioane de Grand Slam: Sofia Kenin (Australian Open 2020), Iga Swiatek (Roland Garros 2020), Petra Kvitova (Wimbledon 2011 și 2014) și Simona Halep (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo