Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu-mi poate ține piept!" Jelena Ostapenko, avertisment clar pentru Simona Halep la Dubai înaintea meciului cu Jabeur

Irina Aldea

Publicat 17/02/2022 la 17:20 GMT+2

Simona Halep joacă azi cu Ons Jabeur în sferturile de finală de la Dubai. Dacă va trece de sportiva din Tunisia, românca se va duela în semifinale cu Jelena Ostapenko. Letona a avut un avertisment clar pentru dubla campioană de Grand Slam din Constanța.

Simona Halep & Jelena Ostapenko

Credit imagine: Getty Images

Jelena Ostapenko a obținut azi calificarea în semifinale la turneul de 500 de puncte WTA de la Dubai, după un meci de-a dreptul nebun disputat în compania Petrei Kvitova, 25 WTA. Letona, clasată pe locul 21 WTA, a produs o revenire spectaculoasă și s-a impus cu scorul de 5-7, 7-5, 7-6 (9), după două ore și 42 de minute de joc. În continuare va juca împotriva Simonei Halep pentru un loc în semifinale, dacă românca trece de Ons Jabeur.
Deși scorul întâlnirilor directe e 1-1 (Roland Garros 2017 – 4-6, 6-4, 6-3 pentru Ostapenko și Beijing 2017 – 6-2, 6-4 pentru Halep), Jelena Ostapenko e convinsă că sportiva noastră nu-i poate ține piept atunci când ea joacă agresiv. Până să dea de Ostapenko și să încerce să-i demonstreze contrariul, Simona Halep trebuie să treacă de testul "Ons Jabeur".

Jelena Ostapenko nu are nicio emoție cu Simona Halep la Dubai

"Mă bucur că am câștigat. O victorie este o victorie. Amândouă sunt jucătoare foarte bune. Ons are multă varietate, poate tăia mingile, poate lovi foarte bine. A jucat foarte bine. Simona este o jucătoare constantă. Dacă joc cu ea, trebuie să fiu agresivă. Cel mai probabil se va apăra. Voi aștepta să văd cu cine voi juca.
Am jucat cu ea acum mult timp. Trebuie să o urmăresc din nou. Principalul lucru este că, indiferent cât era scorul, când am jucat agresiv, de cele mai multe ori, am câștigat meciurile. În special în finala de la Roland Garros. Chiar dacă am pierdut, când am intrat pe teren, Halep nu a putut să îmi țină piept.
E doar începutul sezonului, dar vreau să ajung în top 10 sau, de ce nu, chiar mai sus. Nu mă voi opri din muncă. Vreau să joc din ce în ce mai bine și să devin mai bună. Pentru mine este doar începutul. Chiar dacă mă emoționez, lupt, încerc să nu mai pierd puncte așa cum o făceam înainte. Înainte când mă emoționam, eram așa toată partida. Acum lupt. Încerc să mă relaxez", a declarat Jelena Ostapenko la conferința de presă, potrivit Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo