Simona Halep despre unul dintre turneele favorite: "Îmi plac terenurile, atmosfera. Știu totul despre Dubai"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/02/2022 la 14:16 GMT+2

Simona Halep se simte ca acasă la turneul WTA 500. Ea e ambasadoarea companiei Dubai Duty Free, sponsorul turneului

Simona Halep à Dubaï en 2020

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep (România, 22 WTA) se simte ca acasă la Dubai și prin prisma relației speciale pe care sportiva din Constanța o are cu sponsorul oficial al turneului din seria WTA 500, scrie ProSport.
Românca va participa la turneul de la Dubai (14 – 19 februarie), unul dintre concursurile ei preferate din circuitul WTA! Înaintea meciului cu Alison Riske (SUA, 55 WTA) din runda inaugurală, românca a explicat de ce îi place atât de mult turneul de la Dubai, pe care l-a câștigat de două ori, în 2015 și 2020.
Simona Halep are o imagine excelentă în Emiratele Arabe Unite, fiind ambasadoarea companiei Dubai Duty Free încă din anul 2018! Compania respectivă sponsorizează turneul WTA din capitala Emiratelor Arabe Unite, turneu dotat cu premii în valoare totală de 768.680 de dolari.

Invitată la tragerea la sorți

Simona Halep a vorbit în termeni laudativi despre turneul WTA de la Dubai. „Este unul dintre turneele mele preferate pentru că am câștigat de două ori, am jucat câteva meciuri foarte tari aici și abia aștept primul joc. Este o nouă provocare de fiecare dată când ajung aici. Îmi plac terenurile, atmosfera și știu totul despre turneu. E un lucru incredibil că fanii au avut permisiunea să intre la meciuri. Suntem recunoscători să avem publicul aproape pentru că fanii ne dau energie. Ne ajută mereu, este senzațional”, le-a spus Simona Halep jurnaliștilor din Emirate, conform sursei citate.
Fostul număr 1 mondiala fost invitată la tragerea la sorți a tabloului principal, alături de Elina Svitolina, acesta fiind un alt semn de considerație din partea organizatorilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo