Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep și-a aflat posibila adversară din semifinale la Dubai! Peste cine dă dacă trece de Ons Jabeur

Irina Aldea

Actualizat 17/02/2022 la 14:50 GMT+2

Simona Halep a aflat cu cine se va duela în semifinalele turneului de la Dubai dacă trece de Ons Jabeur. Sportiva noastră ar urma să o întâlnească pe a 21-a jucătoare a lumii, Jelena Ostapenko.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep joacă azi în sferturile de finală de la Dubai cu Ons Jabeur, favorita numărul 8 de pe tabloul principal. Cele două jucătoare se vor duela de la ora 17, iar meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro. Dacă evoluează ca până acum, Simona Halep are șanse mari să ajungă în penultimul act la Dubai, acolo unde își cunoaște deja posibila adversară.
Este vorba despre Jelena Ostapenko, care a trecut azi în sferturi de Petra Kvitova în trei seturi foarte disputate, 5-7, 7-5, 7-6 (9), după două ore și 42 de minute de joc. Și într-un posibil duel cu Ostapenko, Simona Halep ar ar avea parte de o provocare foarte dificilă. Românca e la egalitate cu Ostapenko la întâlnirile directe, 1-1, dar ar putea, într-o zi bună, să obțină calificarea în finală, dacă trece de cele 2 teste: Ons Jabeur și Jelena Ostapenko.

Simona Halep știe cu cine ar putea juca în semifinale la Dubai, dacă trece de Jabeur

Simona Halep a început perfect turneul de la Dubai, cu victorii în minimum de seturi cu Alison Riske și Gabriela Ruse. În faza sferturilor, românca va avea totuși o adversară mult mai dificilă, tunisianca Ons Jabeur (10 WTA), care a trecut fără emoții în optimi de Jessica Pegula, scor 6-3, 6-1.
Meciul de joi va fi un bun prilej pentru Simona să pună capăt unei perioade de secetă în privința meciurilor câștigate contra jucătoarelor din Top 10 WTA. Ultima izbândă de a cest gen a sportivei noastre datează din septembrie 2020, când o învingea pe Karolina Pliskova în finala turneului de la Roma, cehoaica retrăgându-se în setul secund din cauza unei accidentări.
De atunci, Simona s-a mai duelat cu alte 3 sportive clasate în primele 10 jucătoare ale lumii la vremea respectivă și a pierdut de fiecare dată. Aryna Sabalenka (Stuttgart 2021 - semifinale), Elina Svitolina (US Open 2021 - optimi) și Maria Sakkari (Moscova 2021 - sferturi) sunt jucătoarele care au învins-o pe româncă în sezonul trecut, fiind la ora meciurilor în Top 10 WTA. Mai mult, Simona nu a câștigat vreun set în toate aceste confruntări.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo