Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scene uluitoare la Dubai! Andrey Rublev a fost descalificat în semifinala cu Bublik. Ce s-a întâmplat

Irina Aldea

Actualizat 01/03/2024 la 18:08 GMT+2

Andrey Rublev, al doilea favorit al turneului de la Dubai, a fost descalificat din semifinala cu Alexander Bublik după ce ar fi înjurat în limba rusă în direcția unui arbitru de linie.

Andrey Rublev, Dubai

Credit imagine: Twitter

Andrey Rublev, al cincilea jucător al lumii și al doilea favorit la turneul de 500 de puncte de la Dubai, a fost descalifiat vineri din meciul cu Alexander Bublik, în semifinale. Rusul a părăsit competiția pentru "remarci injurioase" la adresa unui arbitru de linie.
Prin urmare, Alexander Bublik a obținut calificarea în finală la scorul de (4) 6-7, 7-6 (5), 6-5, după două ore și 31 de minute de joc. În acel moment, Andrey Rublev și-a ieșit din minți și a strigat un mesaj neclar în direcția unui arbitru de linie pe care oficialii l-au etichetat drept înjurături în limba rusă.
CITEȘTE ȘI:

Andrey Rubev, descalificat în semifinale la Dubai după ce a urlat în fața unui arbitru de linie

Fără a verifica reluările, oficialii au decis descalificarea imediată a lui Andrey Rublev din turneu. Ca urmare, Rublev va pierde toate punctele câștigate în această săptămână, dar și premiul în bani. În plus, al doilea cel mai bine clasat rus din clasamentul ATP va părăsi începând de luni Top 5 mondial.
Rămâne de văzut ce amendă va primi Andrey Rublev în urma acestui moment regretabil, după prima descalificare a carierei. E important de precizat că Bublik a cerut continuarea partidei, însă oficialii au fost de neînduplecat și au menținut decizia descalificării.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo