Simona Halep și Julia Goerges au decis să joace împreună la turneul de la Dubai. Parcursul lor s-a oprit încă din turul inagural, acolo unde au fost învinse de echipa formată din chinezoaica Zhaoxuan Yang și japoneza Makoto Ninomiya, scor 2-6, 1-6, la capătul unui meci care a durat 52 de minute de joc.
Halep și Goerges au mai făcut echipă o singură dată în trecut. La simplu, Simona Halep este favorită principală şi va juca direct în turul doi, cu învingătoarea meciului dintre americanca Alison Riske (18 WTA) şi tunisianca Ons Jabeur (45 WTA). În 2019, turneul din Emiratele Arabe Unite a fost câștigat de Belinda Bencic. Simona Halep s-a impus la ediția din 2015. Înainte de debutul la Dubai, Simona Halep este încrezătoare că poate obține un rezultat pozitiv în Emiratele Arabe Unite, mai ales după semifinal bifată la primul turneu de Grand Slam al anului.
”E o plăcere să revin la Dubai. Am făcut pre-season aici. Mă bucur că e cald Sunt bine, am avut două săptămâni acasă, în care m-am antrenat și m-am odihnit. Simt că am bateriile reîncărcate”, a spus Simona Halep înainte de turneu, pentru Digi Sport.
Tenis
Simona Halep, antrenament alături de echipa micilor tenismeni susținuți de Fundația Olimpică Română
ACUM 19 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Breaking News: Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid. Anunțul făcut pe siteul oficial
IERI LA 12:19
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
01/12/2021 LA 09:43