Simona Halep și Julia Goerges au decis să joace împreună la turneul de la Dubai. Parcursul lor s-a oprit încă din turul inagural, acolo unde au fost învinse de echipa formată din chinezoaica Zhaoxuan Yang și japoneza Makoto Ninomiya, scor 2-6, 1-6, la capătul unui meci care a durat 52 de minute de joc.
Halep și Goerges au mai făcut echipă o singură dată în trecut. La simplu, Simona Halep este favorită principală şi va juca direct în turul doi, cu învingătoarea meciului dintre americanca Alison Riske (18 WTA) şi tunisianca Ons Jabeur (45 WTA). În 2019, turneul din Emiratele Arabe Unite a fost câștigat de Belinda Bencic. Simona Halep s-a impus la ediția din 2015. Înainte de debutul la Dubai, Simona Halep este încrezătoare că poate obține un rezultat pozitiv în Emiratele Arabe Unite, mai ales după semifinal bifată la primul turneu de Grand Slam al anului.
”E o plăcere să revin la Dubai. Am făcut pre-season aici. Mă bucur că e cald Sunt bine, am avut două săptămâni acasă, în care m-am antrenat și m-am odihnit. Simt că am bateriile reîncărcate”, a spus Simona Halep înainte de turneu, pentru Digi Sport.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
ACUM 20 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
IERI LA 11:44
Tenis
Simona Halep a revenit pe teren! Unde și cu cine se pregătește la o lună după ce a fost suspendată
24/11/2022 LA 11:26