Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, prima reacție după succesul cu Musetti de la Dubai! Sârbul i-a cucerit definitiv pe arabi

Nicu Savin

Publicat 21/02/2022 la 22:02 GMT+2

Novak Djokovic a revenit pe teren după o pauză de aproape 3 luni. Sârbul a debutat cu o victorie la turneul de la Dubai, trecând în două seturi de Lorenzo Musetti. La final, liderul mondial s-a arătat extrem de fericit de faptul că a jucat din nou și i-a cucerit definitiv pe fanii arabi spunând că nu putea găsi un loc mai bun pentru a-și marca revenirea în circuit.

Novak Djokovic

Credit imagine: Eurosport

Novak Djokovic a fost din nou pe teren după aproape 3 luni de pauză. Ultimul meci al sârbului fusese în 3 decembrie a anului trecut, în Cupa Davis, iar apoi a urmat un adevărat calvar pentru acesta.
Djokovic a trecut însă cu bine peste episodul nefericit din Australia și a demonstrat că absența din circuit nu i-a afectat jocul foarte mult. Deși a avut și momente de cădere, Nole a controlat de la un capăt la altul duelul cu Lorenzo Musetti, din primul tur al turneului ATP 500 de la Dubai, impunându-se cu un dublu 6-3, în o oră și 15 minute de joc.
Citește și:

Djokovic: "Nu puteam să găsesc un loc mai bun pentru a reveni"

La finalul partidei, Djokovic s-a arătat extrem de încântat că a putut juca din nou și le-a mulțumit fanilor pentru atmosfera creată în tribune. În privința jocului său, Nole a recunoscut că au fost și momente mai slabe, dar este mulțumit că a reușit să le depășească și a închis meciul înainte ca acesta să se complice.
"A trecut ceva timp de când n-am jucat și nu puteam să găsesc un loc mai bun pentru a reveni.A fost o experiență fantastică, m-ați primit cu căldură și vă mulțumesc din tot sufletul.
Am avut un moment cu câteva erori neforțate, ceva necaracteristic pentru mine, dar am reușit să trec peste și să câștig în minim de seturi contra unui jucător foarte talentat. A bătut puțin și vântul dar, una peste alta, a fost o experiență plăcută.", a spus Djokovic la interviul oferit imediat după meci.
În turul secund al turneului din Emiratele Arabe United, Djokovic îl va înfrunta pe învingătorul disputei dintre Karen Khachanov și Alex De Minaur, care este programată marți și care va fi în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo