Novak Djokovic a fost din nou pe teren după aproape 3 luni de pauză. Ultimul meci al sârbului fusese în 3 decembrie a anului trecut, în Cupa Davis, iar apoi a urmat un adevărat calvar pentru acesta.
Djokovic a trecut însă cu bine peste episodul nefericit din Australia și a demonstrat că absența din circuit nu i-a afectat jocul foarte mult. Deși a avut și momente de cădere, Nole a controlat de la un capăt la altul duelul cu Lorenzo Musetti, din primul tur al turneului ATP 500 de la Dubai, impunându-se cu un dublu 6-3, în o oră și 15 minute de joc.
Citește și:
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
ACUM 15 ORE

Djokovic: "Nu puteam să găsesc un loc mai bun pentru a reveni"

La finalul partidei, Djokovic s-a arătat extrem de încântat că a putut juca din nou și le-a mulțumit fanilor pentru atmosfera creată în tribune. În privința jocului său, Nole a recunoscut că au fost și momente mai slabe, dar este mulțumit că a reușit să le depășească și a închis meciul înainte ca acesta să se complice.
"A trecut ceva timp de când n-am jucat și nu puteam să găsesc un loc mai bun pentru a reveni.A fost o experiență fantastică, m-ați primit cu căldură și vă mulțumesc din tot sufletul.
Am avut un moment cu câteva erori neforțate, ceva necaracteristic pentru mine, dar am reușit să trec peste și să câștig în minim de seturi contra unui jucător foarte talentat. A bătut puțin și vântul dar, una peste alta, a fost o experiență plăcută.", a spus Djokovic la interviul oferit imediat după meci.
În turul secund al turneului din Emiratele Arabe United, Djokovic îl va înfrunta pe învingătorul disputei dintre Karen Khachanov și Alex De Minaur, care este programată marți și care va fi în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
ACUM 15 ORE
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
ACUM 18 ORE