Simona Halep continuă seria invincibilității în fața conaționalelor. Cea mai bună jucătoare din România nu i-a dat prea multe șanse Gabrielei Ruse, în ultima optime de finală de la Dubai.
Halep nu a avut emoții cu Ruse, controlând meciul, iar acum românca se pregătește pentru un test dificil, împotriva lui Jabeur.
"A fost un meci dificil, mai ales că s-a jucat târziu. Am așteptat mult. Gabriela este o luptătoare fantastică, nu e ușor să joci contra ei. Am mai întâlnit-o de câteva ori și știam ce trebuia să fac. Sunt mulțumită de cum am jucat și sper ca data viitoare să o fac mai bine. Îmi aduc aminte că a fost un public grozav cu Ons Jabeur data trecută, voi lupta până la final. Am urmărit câteva meciuri, dar prefer să mă relaxez în cameră sau să mă plimb pe afară. E chiar plictisitor când trebuie să aștepți să joci", a spus Halep, pentru digisport.ro.
Dubai Duty Free Tennis Championships
Reacția lui Djokovic după victoria cu Musetti de la Dubai! Sârbul i-a cucerit definitiv pe arabi
21/02/2022 LA 20:02
CITEȘTE ȘI:
Așadar, Simona Halep avansează în sferturile de finală de la Dubai și visează la un al 3-lea titlu la acest turneu, după cele din 2016 și 2020. De partea cealaltă, Gabriela Ruse rămâne cu amintiri excelente de la competiția din Emirate, unde a reușit prima sa victorie contra unei jucătoare de Top 10 (succesul cu Paula Badosa din primul tur).
Halep și Jabeur s-au mai întâlnit de două ori în carieră până acum, scorul fiind egal, 1-1. Mai întâi, Simona a fost nevoită să se retragă din turul 1 de la Beijing (2018), după ce pierduse primul set cu 6-1. Ultima confruntare directă a avut loc chiar la Dubai, în 2020. Atunci, românca s-a impus dramatic, în tie-break-ul decisivului, scorul final fiind 1-6, 6-2, 7-6 (7).
Dubai Duty Free Tennis Championships
Ostapenko, de neoprit la Dubai! După ce a eliminat-o pe Halep, s-a calificat și în finala de dublu
18/02/2022 LA 21:06
Dubai Duty Free Tennis Championships
Veste bună pentru Simona Halep sau Gabriela Ruse la Dubai. Toate favoritele, eliminate astăzi
16/02/2022 LA 17:05