Liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, s-a calificat în semifinale la turneul de 500 de puncte de la Dubai după ce în sferturile de finală a trecut de Karen Khachanov, ocupantul locului 17 ATP, scor 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și opt minute de joc. În continuare, marele campion sârb se va duela în Emiratele Arabe Unite cu învingătorul din partida Gael Monfils – Richard Gasquet.
În urma victoriei obținute joi la Dubai, Novak Djokovic este sigur de poziția de lider mondial la următoarea actualizare de clasament. Rafael Nadal era principalul pericol pentru sârb. Dacă ibericul se impune la Acapulco, iar Nole nu ar fi ajuns cel puțin în semifinale la Dubai, atunci spaniolul ar fi urcat pe locul 1.

Rezultatele zilei la Dubai

Tenis
Roger Federer, nerăbdător să revină în competiții! Ce spune despre parcursul lui Djokovic din 2021
ACUM O ZI
  • Andrey Rublev vs. Dan Evans 2-6, 6-7
  • Jan-Lennard Struff vs. Stefanos Tsitsipas 6-4, 4-6, 4-6
  • Novak Djokovic vs. Karen Khachanov 6-2, 6-2
  • Gael Monfils vs. Richard Gasquet (în continuare pe Eurosport 2)

Programul semifinalelor la Dubai

  • Tsitsipas – Evans
  • Djokovic – Monfils/Gasquet
Turneele de la Acapulco și Dubai pot fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport Player.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
17/09/2021 LA 09:16
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
16/09/2021 LA 12:36