Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, s-a impus clar în primul tur la turneul de 500 de puncte de la Dubai. Nole a câștigat partida disputată în compania tunisianului Malek Jaziri, locul 260 ATP, beneficiar al unui wild card, scor 6-1, 6-2, la capătul unui meci care a durat exact o oră de joc.
În continuare, sârbul îl va întâlni în optimile de finală pe germanul Philipp Kohlschreiber, ocupantul locului 80 ATP. Până în prezent, cei doi s-au întâlnit de 13 ori, iar Nole conduce cu 11-2. În această săptămână, locul 1 ATP este în joc, iar Djokovic își poate păstra supreamția doar în cazul în care ajunge până în semifinale la Dubai.

Novak Djokovic, de neoprit

Tenis
Participă Novak Djokovic la Australian Open 2023? Anunțul făcut de directorul turneului major
ACUM 27 MINUTE
Marele campion sârb pare a fi de neoprit în 2020, an în care și-a propus să cucerească toate cele patru turnee de Grand Slam și chiar să obțină o medalie strălucitoare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El nu a cedat niciun meci în acest sezon competițional, câștigând toate cele 14 meciuri disputate în 2020.
Nole s-a impus cu echipa Serbiei în Cupa ATP, desfășurată la începutul anului, iar mai apoi a cucerit primul mare turneu al sezonului, Australian Open, după ce i-a învins pe Struff, Ito, Nishioka, Schwartzman, Raonic, Federer și Thiem. Evoluțiile lui Nole pot fi urmărite în exclusivitate pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Astana Open
Novak Djokovic e în optimi la Astana Open! Sârbul a făcut show în meciul cu Cristian Garin
ACUM O ORĂ
Tenis
Djokovic "dă cărțile pe față" despre relația zbuciumată cu presa: "Mă așteptam, e atitudinea lor!"
ACUM 3 ORE