Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrey Rublev – Jiri Vesely e marea finală de la Dubai, în direct pe Eurosport! Când are loc meciul

Irina Aldea

Publicat 25/02/2022 la 21:14 GMT+2

Andrey Rublev și Jiri Vesely vor lupta sâmbătă pentru marele titlu la turneul de 500 de puncte de la Dubai, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.

Andrey Rublev & Jiri Vesely

Credit imagine: Getty Images

Andrey Rublev (7 ATP) s-a calificat în finala turneului ATP 500 de la Dubai. El va juca pentru a doua oară într-o finală ATP în ultimele 6 zile. Rusul a trecut în penultimul act de polonezul Hubert Hurkacz, locul 11 mondial, scor 3-6, 7-5, 7-6 (7-5), la capătul unui meci maraton de două ore și 25 de minute de joc. Rublev a câștigat anteior finala turneului ATP de la Marseille.
La finalul meciului cu Hurkacz, Rublev s-a arătat solidar cu Ucraina şi a scris pe camera de luat vederi de pe teren: "Fără război, vă rog". În marea finală de la Dubai, Rublev va evolua cu favoritul jucătorul venit din calificări, Jiri Vesely, jucătorul care l-a eliminat în sferturi pe Novak Djokovic și "a schimbat" liderul mondial în clasamentul ATP.

Rublev și Vesely se vor lupta sâmbătă, în direct pe Eurosport, pentru titlul de la Dubai

Dacă Rublev a trecut de Hurkacz în penultimul act, Jiri Vesely l-a învins pe Denis Shapovalov. Misiunea cehului nu a fost deloc ușoară în semifinale, acolo unde a cedat primul set și a fost nevoit să lupte atât de mult pentru următoarele două. Vesely s-a impus cu scorul de (7) 6-7, 7-6 (2), 7-6 (3), la capătul unui meci care a durat trei ore și 16 minute de joc.
Finala dintre Rublev și Vesely va avea loc sâmbătă, de la ora 17, ora României, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Va fi prima întâlnire directă dintre Rublev și Vesely în circuitul masculin de tenis. Vesely a trecut la Dubai de Habib și Popyrin în calificări, iar pe tabloul principal de Cilic, Bautista-Agut, Djokovic și Shapovalov. De partea cealaltă, Rublev i-a învins pe Evans, Kwon, McDonald și Hurkacz.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo