Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul emoționant al lui Andrey Rublev după calificarea în finală la Dubai! Ce a scris pe camera video

Bianca Dumitru

Publicat 25/02/2022 la 21:37 GMT+2

După ce l-a învins pe Hubert Hurkacz în semifinalele turneului ATP 500 de la Dubai, Andrey Rublev a transmis un mesaj emoționant în contextul situației tensionate dintre Ucraina și Rusia.

Andrey Rublev

Credit imagine: Eurosport

Andrey Rublev l-a învins astăzi, în semifinalele turneului ATP 500 de la Dubai, pe Hubert Hurkacz, în trei seturi, scor 6-3, 5-7, 6-7 (5), după două ore și 25 de minute de joc.
La finalul partidei, rusul de pe locul 7 ATP a transmis un mesaj emoționant prin textul pe care l-a scris pe camera video. Rublev și-a prezentat dezacordul față de situația conflictuală dintre Ucraina și Rusia.
Tenismenul a scris: "Fără război, vă rog!", iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, rusul câștigând simpatia celor care sunt împotriva acțiunilor din ultimele zile.
Citește și:

"Vreau doar pace!"

Andrey Rublev a vorbit și despre situația dintre Rusia și Ucraina, lăsând să se înțeleagă că nu este de acord cu ceea ce se întâmplă în acest moment. Sportivul a recunoscut că a primit mesaje jignitoare din partea oamenilor și a spus că nu-și dorește decât să fie pace.
"În momentele astea realizezi cât de lipsit de importanță e meciul tău. Nu mai contează. Ce se petrece în lume e teribil. Realizezi cât de important e să ai liniște, cât de importantă e pacea și să îi respecți pe ceilalți indiferent de circumstanțe, să arăți unitate. Ar trebui să avem grijă de planeta asta și unii de ceilalți. Pentru mine asta e cel mai important.
Normal că am primit mesaje urâte pentru că sunt rus. Nu pot răspunde. Eu vreau doar pace. Chiar dacă vor arunca cu pietre în mine, eu voi răspunde cu pace. Asta îmi doresc. Nu vreau să fiu agresiv", a declarat Rublev, calificat în finala turneului ATP 500 de la Dubai.
picture

Rezumatul meciului dintre Andrey Rublev și hubert Hurkacz, în semifinalele turneului de la Hurckacz

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo