Novak Djokovic, câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, a fost eliminat în sferturile de finală de la Dubai de către Jiri Vesely (123 ATP) cu scorul de 6-4, 7-6 (4), la capătul unui meci care a durat două ore de joc. Cehul se va duela în semifinale cu învingătorul din meciul Berankis - Shapovalov.
Cealaltă semifinală este deja cunoscută. Andrey Rublev, care a trecut în 3 seturi americanul McDonald, îl va întâlni în penultimul act pe Hubert Hurkcacz, care a trecut azi, în sferturile de finală de tânărul italian Jannik Sinner. Novak Djokovic, de 5 ori campion la Dubai, a fost surprins de jocul agresiv și precis al lui Vesely, dar și de scurtele bine plasate ale cehului.
Roland Garros
Novak Djokovic, dărâmat de ceea ce a trăit în Australia! "95% nu și-ar fi revenit niciodată"
ACUM 3 ORE

Daniil Medvedev va deveni, începând de luni, liderul mondial din ATP, în locul lui Djokovic

În urma rezultatului de azi, Daniil Medvedev va deveni în premieră lider mondial în clasamentul ATP. Novak Djokovic va rămâne astfel, cel puțin pentru moment, la 361 de săptămâni petrecute pe poziția de lider mondial în clasamentul ATP. Nole este urmat în acest top de Roger Federer, cu 310 săptămâni, și Pete Sampras, cu 286 de săptămâni.
Așadar, în afară de Nadal, Federer, Djokovic și Murray, niciun alt jucător nu a fost numărul 1 mondial din februarie 2004 (ultima zi a lui Andy Roddick ca număr 1 a fost 1 februarie 2004). Daniil Medvedev este al 27-lea număr 1 mondial din istorie și al treilea din Rusia, după Yevgeny Kafelnikov (1999) și Marat Safin (2000).
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | Martina Trevisan, prima jucătoare calificată în sferturile de finală
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | S-au terminat toate meciurile din turul 3! Cum arată tablourile optimilor
IERI LA 07:03