Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hurkacz e pregătit să "rupă blestemul" la Dubai! Avertisment pentru Djokovic: "Mă simt mai pregătit!"

Irina Aldea

Publicat 02/03/2023 la 14:18 GMT+2

Hubert Hurkacz și Novak Djokovic se vor întâlni joi în sferturile de finală de la Dubai, iar sportivul din Polonia a transmis că se simte mai pregătit ca niciodată să-l înfrunte pe liderul mondial din ATP.

Novak Djokovic & Hubert Hurkacz

Credit imagine: Getty Images

Tenismanul polonez Hubert Hurkacz este următorul adversar al lui Novak Djokovic în drumul spre titlul de la Dubai. Cei doi tenismeni se întâlnesc azi în sferturile de finală ale turneului din seria 500, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport, iar Hurkacz crede că va fi o mare provocare pentru el, dar spune că se simte pregătit.
"Va fi un meci interesant, este întotdeauna interesant să joci cu Novak. Va fi o mare provocare pentru mine, dar simt că sunt mai pregătit ca dățile trecute pentru duelul cu el", a declarat el într-un interviu acordat "Sportklub".
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, avertizat la Dubai de Hubert Hurkacz

Cei doi tenismeni s-au întâlnit de patru ori până acum, iar scorul este 4-0 pentru Djokovic: "M-a bătut de fiecare dată, au fost unele partide mai incerte. Cred că devin mai bun și mai puternic de fiecare dată, vom vedea. A fost acel meci de la Wimbledon, Novak este grozav pe iarbă", adaugă Hurkacz, care a câștigat recent titlul la Marsilia. O singură dată s-au întâlnit Djokovic și Hurkacz pe hard, în 2021 la turneul Masters de la Paris, în semifinale, acolo unde sârbul s-a impus în 3 seturi, revenind de la 0-1 la seturi.
Meciul dintre Djokovic și Hurkacz este al treilea din program și nu va începe înainte de ora 17:00, ora României. Înaintea lor, Zverev și Sonego se întâlnesc la ora 13:00, după care Rublev și Van de Zandschulp își vor disputa meciul. În cel de-al patrulea meci al zilei se vor duela Medvedev și Coric.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo