Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a explicat înfrângerea cu Medvedev la Dubai! Nole, veste excelentă pentru fani

Irina Aldea

Actualizat 04/03/2023 la 11:00 GMT+2

Novak Djokovic s-a declarat mulțumit de săptămâna petrecută la Dubai, în ciuda înfrângerii cu Daniil Medvedev. Sârbul le-a oferit de asemenea fanilor săi o veste excelentă.

Rezumatul semifinalei dintre Djokovic și Medvedev de la Dubai! Rusul s-a calificat în finală

Novak Djokovic, lider mondial în clasamentul ATP, a pierdut în semifinalele turneului de 500 de puncte de la Dubai în fața rivalului Daniil Medvedev. Sârbul s-a declarat mulțumit că organismul său a rezistat bine la primul turneu la care a revenit după o lună de absență.
Deși a recunoscut că a comis mult mai multe erori neforțate decât de obicei, mai ales în momentele cheie, în înfrângerea cu 6-4, 6-4 în fața lui Daniil Medvedev în semifinalele Dubai Open, numărul 1 mondial s-a declarat mulțumit de cum a evoluat la revenirea după accidentare, la primul său turneu de la câștigarea Australian Open, în ciuda unei rupturi la tendonul de la genunchi.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, veste excelentă pentru fani după eșecul de la Dubai

"Oh, am o mulțime de lucruri pozitive de luat", a declarat Djokovic, întrebat ce va lua din această săptămână. "Felul în care m-am simțit pe parcursul întregii săptămâni mă face să fiu foarte mulțumit de starea actuală a corpului meu, neștiind cum voi reacționa cu revenirea după o accidentare. Sunt foarte bucuros.
Am pierdut în fața unui adversar mai bun. Știu că nu am jucat bine în unele momente decisive, dar asta s-a datorat și calității tenisului său. Din păcate am comis destul de multe erori neforțate în primul set, i-am oferit și al doilea break. Acesta este tenisul, înveți din greșeli și din înfrângeri. Sper ca data viitoare să fiu mai bun. El extrage și provoacă greșeli neforțate de la toată lumea, acesta este jocul lui, asta face. O face extrem de bine.
Este foarte răbdător, este foarte atletic. Pentru înălțimea lui se mișcă fantastic. De asemenea, reverul este una dintre cele mai consistente lovituri. Asta e tot. Trecem la următoarea provocare", a transmis Novak Djokovic, care însă nu știe care va fi următoarea provocare, asta pentru că încă așteaptă să afle dacă i se va permite să intre în Statele Unite pentru a juca la Indian Wells și/sau Miami.
În prezent, sârbul nu are voie să intre în SUA din cauza regulilor existente pentru persoanele nevaccinate, dar, având în vedere că aceste reguli urmează să fie relaxate în luna mai, Djokovic a cerut o derogare: "Încă aștept vești din America. Dacă nu există America, cred că voi juca pe zgură. Monte Carlo este probabil următorul turneu. Dacă va fi cazul, îmi voi lua o pauză, mă voi pregăti. Zgura, așa cum am spus, este cea mai solicitantă suprafață. Este nevoie de timp mai mult decât pentru orice altă suprafață ca să te pregătești".
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo