Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic e în sferturile de finală la Dubai! Sârbul, evoluție excelentă cu Tallon Griekspoor

Irina Aldea

Actualizat 01/03/2023 la 18:50 GMT+2

Novak Djokovic s-a calificat miercuri în sferturile de finală de la Dubai, după ce a trecut în minimum de seturi de Tallon Griekspoor.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic, principalul favorit al turneului de 500 de puncte ATP de la Dubai, s-a calificat în faza sferturilor de finală după ce a trecut în minimum de seturi de Tallon Griekspoor, ocupant al locului 39 ATP. Sârbul s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 17 minute de joc.
În primul set, Novak Djokovic a făcut rapid break-ul și l-a consolidat fiind solid pe propriul serviciu. Încă un break în finalul manșei inaugurale i-a asigurat sârbului avantajul. În setul secund, Nole a fost și mai convingător. Olandezul nu a reușit să-i pună probleme reale lui Djokovic, iar după un game de aproape 17 minute la scorul de 3-0, sârbul a transformat o a șasea minge de break și s-a desprins decisiv, chiar dacă pe final și-a cedat o dată serviciul și a părut că-și pierde din concentrare.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic e în sferturi la Dubai! Sârbul îl poate întâlni pe Hurkacz pentru un loc în semifinale

În continuare, Novak Djokovic se va duela la competiția din Emiratele Arabe Unite cu învingătorul meciului dintre Hubert Hurkacz, favorit numărul 5 și Pavel Kotov. Față de meciul din primul tur cu Tomas Machac, sârbul și-a ridicat nivelul de joc foarte mult, iar azi a arătat fără doar și poate ca liderul mondial din ATP.
Novak Djokovic a cucerit titlul la Dubai de cinci ori în carieră până acum (2009, 2010, 2011, 2013 și 2020). Liderul mondial din ATP joacă la Dubai primul turneu după o pauză de o lună și prima competiție după al zecelea titlu cucerit la Australian Open. De partea cealaltă, Tallon Griekspoor e din Olanda, are 26 de ani și ocupă locul 39 ATP.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo