Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, în optimi la Dubai după ce a eliminat-o pe favorita nr. 13 în două seturi

Bianca Dumitru

Actualizat 20/02/2024 la 13:06 GMT+2

Sorana Cîrstea s-a calificat în această după-amiază în optimile turneului de la Dubai, după ce a învins-o în două seturi pe Veronika Kudermetova, cap de serie nr. 13. Românca și-a doborât propriul record de ași reușiți într-un turneu WTA.

Sorana Cîrstea, US Open 2023

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea a obținut astăzi calificarea în optimile turneului de la Dubai, după ce a învins-o în două seturi pe Veronika Kudermetova, cap de serie nr. 13, scor 6-1, 6-4, după o oră și 30 de minute de joc.
Românca nu a avut nicio emoție în prima parte a jocului, pe care și-a adjudecat-o după 41 de minute de joc. Cîrstea a cedat un singur game, reușind să reziste foarte bine în duelurile lungi pe care cele două le-au dat în finalul primului set.
Ulterior, în setul secund, jocul s-a echilibrat, iar cele două s-au menținut la egalitate până spre finalul partidei, când românca de pe locul 22 WTA a reușit să închidă meciul cu un game alb.
Sorana, care a reușit 18 ași în partida din prima manșă, a ajuns în meciul de astăzi la 26 de ași, doborându-și propriul record în ceea ce privește numărul de ași dintr-un singur turneu WTA. Precedentul record data de la turneul din Los Angeles 2009, când românca a reușit 25 de ași.
În optimile turneului de la Dubai, Sorana Cîrstea se va duela cu Donna Vekic, care a învins-o în turul 2 pe Aryna Sabalenka, favorita nr. 2, în trei seturi, scor 6-7 (5), 6-3, 6-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo