Presa iberică scrie că Florentino Perez are un plan uriaș cu privire la momentul redeschiderii stadionului Santiago Bernabeu, unde de jumătate de an se efectuează lucrări de mondernizare. Președintele lui Real Madrid intenționează să organizeze un meci demonstrativ între Rafael Nadal și Roger Federer, care să doboare recordul de asistență la un meci de tenis.
Real Madrid profită din plin de pandemia de Covid-19 și joacă meciurile de acasă pe arena Alfredo Di Stefano, pe care evoluează de obicei echipa secundă, tocmai pentru ca lucrările la stadionul Santiago Bernabeu să se efectueze cu o mai mare rapiditate.
https://i.eurosport.com/2020/10/29/2924932.jpg
Tenis
Secretul lui Carlos Alcaraz, dezvăluit de Marius Copil! "Nu-i place stilul ăla de joc"
ACUM 9 ORE

Rafal Nadal-Roger Federer, pe Santiago Bernabeu, în fața a 81.000 de spectatori

Conform publicației spaniole Defensa Central, Real Madrid va investi în total 500 de milioane de € în modernizarea arenei sale. Lucrările se estimează a fi gata în octombrie 2022, iar redeschiderea arenei ar urma să fie un eveniment cu totul special.
Un meci Nadal-Federer în fața a 81.000 de oameni este marele vis al președintelui Florentino Perez. Sursa citată notează că Novak Djokovic este luat în calcul pentru a-l înlocui pe Federer, dacă acesta nu va putea juca în perioada respectivă.
Evident, Nadal este un punct fix în această ecuație, știind fiind faptul că "El Matador" este un mare fan al lui Real Madrid. De altfel, presa iberică a scris că Nadal și-ar dori enorm să joace un meci pe legendara arenă din capitala Spaniei.
Recordul de asistență la un meci de tenis a fost atins în 7 februarie 2020, tot la un meci între Nadal și Federer. Cei doi jucători care au câte 20 de trofee de Grand Slam în palmares au jucat în fața a 51.954 de spectatori, în Cape Town, Africa de Sud.
Federer și Nadal au disputat, de-a lungul timpului, mai multe meciuri demonstrative. Primul dintre ele a avut loc în 2010, la Zurich, pentru a promova fundația elvețianului. Ulterior, la Madrid, cei doi au jucat pentru a strânge fonduri, pentru ca apoi, la inaugurarea Academiei lui Rafa de la Manacor cei doi să încrucișeze din nou rachetele.
Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
07/12/2022 LA 17:19
Tenis
Fost număr 6 mondial, declarație surpriză: "Carlos Alcaraz e mai bun decât Nadal în multe feluri!"
01/12/2022 LA 10:33