Presa iberică scrie că Florentino Perez are un plan uriaș cu privire la momentul redeschiderii stadionului Santiago Bernabeu, unde de jumătate de an se efectuează lucrări de mondernizare. Președintele lui Real Madrid intenționează să organizeze un meci demonstrativ între Rafael Nadal și Roger Federer, care să doboare recordul de asistență la un meci de tenis.
Real Madrid profită din plin de pandemia de Covid-19 și joacă meciurile de acasă pe arena Alfredo Di Stefano, pe care evoluează de obicei echipa secundă, tocmai pentru ca lucrările la stadionul Santiago Bernabeu să se efectueze cu o mai mare rapiditate.
https://i.eurosport.com/2020/10/29/2924932.jpg
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo | Ce se întâmplă cu Nadal, după ce s-a antrenat cu Medvedev, depistat cu COVID-19
ACUM 16 ORE

Rafal Nadal-Roger Federer, pe Santiago Bernabeu, în fața a 81.000 de spectatori

Conform publicației spaniole Defensa Central, Real Madrid va investi în total 500 de milioane de € în modernizarea arenei sale. Lucrările se estimează a fi gata în octombrie 2022, iar redeschiderea arenei ar urma să fie un eveniment cu totul special.
Un meci Nadal-Federer în fața a 81.000 de oameni este marele vis al președintelui Florentino Perez. Sursa citată notează că Novak Djokovic este luat în calcul pentru a-l înlocui pe Federer, dacă acesta nu va putea juca în perioada respectivă.
Evident, Nadal este un punct fix în această ecuație, știind fiind faptul că "El Matador" este un mare fan al lui Real Madrid. De altfel, presa iberică a scris că Nadal și-ar dori enorm să joace un meci pe legendara arenă din capitala Spaniei.
Recordul de asistență la un meci de tenis a fost atins în 7 februarie 2020, tot la un meci între Nadal și Federer. Cei doi jucători care au câte 20 de trofee de Grand Slam în palmares au jucat în fața a 51.954 de spectatori, în Cape Town, Africa de Sud.
Federer și Nadal au disputat, de-a lungul timpului, mai multe meciuri demonstrative. Primul dintre ele a avut loc în 2010, la Zurich, pentru a promova fundația elvețianului. Ulterior, la Madrid, cei doi au jucat pentru a strânge fonduri, pentru ca apoi, la inaugurarea Academiei lui Rafa de la Manacor cei doi să încrucișeze din nou rachetele.
ATP Rome
Roger Federer sacrifică încă un turneu major! Elvețianul nu va juca nici la Mastersul de la Roma
ACUM 19 ORE
ATP Monte Carlo
ATP Monte Carlo | Rafa Nadal a prefațat turneul și a oferit noi detalii despre starea sa fizică
ACUM 21 ORE