Cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open, Serena Williams, își petrece timpul acasă, alături de familie și pare să se bucure de pauza provocată de pandemia de coronavirus. În vârstă de 38 de ani, americanca încearcă să exploreze locurile din apropierea locuinței ei, însă această încercare a avut parte de o experiență terifiantă.În cartier, Serena a avut parte de o sperietură uriașă în momentul în care a zărit un aligator în lac.
Ar putea fi o stâncă, dar nu știu ce să spun. Sunt destul de departe pentru că ei (n.r. aligatorii) sunt rapizi, iar eu nu sunt la cel mai bun nivel acum. Așa că păstrez o distanță de siguranță. Păstrează distanța socială, știu că e corect ce face. Oh, mă urmărește, se uită la mine, mai bine aș pleca. Oh, Dumnezeule, ai milă! Priviți asta, e un aligator, vă spun. Se uită direct la mine, sunt speriată, mi-e frică, plec de îndată!

Serena Williams, dezavantajată de anularea Wimbledon-ului

Tenis
Serena Williams trece prin clipe teribile din cauza coronavirus: "O iau razna!"
23/03/2020 LA 13:04
Turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Este pentru prima dată după al Doilea Război Mondial când Wimbledon nu va avea loc. Programat iniţial în perioada 29 iunie - 12 iulie 2020, ediţia a 134-a a turneului se va disputa în 2021, în perioada 28 iunie - 11 iulie.
VIDEO - Serena Williams, față în față cu un aligator
Serena Williams este una dintre cele mai afectate jucătoare de această decizie, asta pentru că americanca se apropie tot mai mult de 40 de ani, o vârstă la care îi va fi din ce în ce mai greu să câștige titlul major cu numărul 24, atâtea câte are Margaret Court. Serena Williams a declarat în mai multe rânduri că visul ei este să o egaleze pe fosta tenismenă din Australia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Mutua Madrid Open
Simona Halep poate urca într-un clasament istoric dacă se califică în sferturi la Madrid
01/05/2022 LA 17:55
Tenis
Cum l-a convins Simona Halep pe Mouratoglou să-i devină antrenor! Dezvăluirea francezului
26/04/2022 LA 06:42