Pentru al doilea an la rând, Rafael Nadal nu va participa la ATP Cup. Forțat să își încheie prematur sezonul 2021, din cauza accidentărilor, ibericul a anunțat că nu va participa la competiția care se va desfășura în perioada 1-9 ianuarie 2022, la Sydney, potrivit celor de la Marca.
Deținător a 20 de turnee de Grand Slam, Rafael Nadal speră să fie la capacitate maximă pentru debutul primului turneu major al anului, Australian Open, care se va desfășura în perioada 17-30 ianuarie 2022.
Cu toate acestea, Nadal încă plănuiește să participe la un turneu demonstrativ la Abu Dhabi, care va avea loc înaintea sărbătorilor de iarnă, în perioada 16-18 decembrie 2021. În cazul în care va onora invitația turneului demonstrativ, Nadal îl va întâlni pe câștigătorul partidei dintre Andy Murray și Dominic Thiem.
Australian Open
"Totul a devenit un circ" Victoria Azarenka rupe tăcerea în legătură cu situația lui Djokovic
ACUM 29 MINUTE

Carlos Alcaraz se concentrează pe puncte la începutul anului

Nici Carlos Alcaraz nu se va afla în echipa Spaniei pentru ATP Cup. Acesta nu a participat nici la ediția din acest an a Cupei Davis, după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19, cu câteva zile înaintea turneului.
În ceea ce privește ATP Cup, Alcaraz dorește să înceapă sezonul cu turnee ATP 250, pentru a acumula puncte în clasament, considerând că ar fi o pregătire mai bună pentru primul turneu de Grand Slam al anului, în locul participării la ATP Cup.
Până acum, jucătorii confirmați pentru ATP Cup în echipa Spaniei sunt Roberto Bautista Agut și Pablo Carreno Busta. În celelalte două ediții, Spania a ajuns până în finală în 2020, când a fost învinsă de Serbia și până în semifinale în 2021.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Australian Open
Zverev - Millman - Australian Open
ACUM 38 MINUTE
Australian Open
Monfils - Bublik - Australian Open
ACUM O ORĂ