Roger Federer continuă să fie singurul nume "sacru" în tenisul mondial masculin pentru Nick Kyrgios. Australianul a făcut de câțiva ani încoace o reală "pasiune" din a-l ataca pe Novak Djokovic cu fiecare ocazie pe care o prinde, însă nici Rafael Nadal nu a scăpat de săgețile ironice ale celui supranumit "rebelul circuitului masculin".
Nick Kyrgios (51 ATP) a evoluat în 2021 la doar două turnee: Murray River Open și Australian Open, ambele organizate la Melbourne. Apoi, australianul a decis să ia din nou o pauză pe o perioadă nedefinită, însă Kyrgios nu se plictisește deloc în carantină. Tenismenul născut la Canberra urmărește îndeaproape acțiunea de la turnee, iar jucătorii tineri nu-l impresionează deloc pe Kyrgios.

Nick Kyrgios, "mort de plictiseală" după ce i-a urmărit pe puștii din ATP

Tenis
Rafael Nadal, înfrângere greu de acceptat la Monte Carlo: "Am avut destule motive să mă plâng"
ACUM 17 ORE
Nonconformistul Kyrgios a comentat pe marginea partidei din primul tur de la Miami Open dintre finlandezul Emil Ruusuvuori (83 ATP, 21 de ani) și spaniolul Carlos Alcaraz Garfia (132 ATP, 17 ani), duel încheiat cu victoria finalndezului aflat deja în Top 100 ATP, scor 6-4, 2-6, 7-5, după două ore și 13 minute de joc.
Dacă iubitorii tenisului de pretutindeni îi urmăresc cu interes pe cei doi și au așteptări uriașe de la cei doi tineri tenismeni, Nick Kyrgios a fost mai puțin impresionat și a recunoscut asta pe rețelele de socializare. La o postare însoțită de mesajul "Ar trebui să vedem această întâlnire de multe ori în următorul deceniu", Nick Kyrgios a replicat: "Dumnezeuleee, vom muri de plictiseală în acest caz", a transmis australianul. Replica lui Kyrgios a primit aproape 700 de aprecieri.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
ATP Monte Carlo
Declarație rară a lui Rafa Nadal după victoria cu Dimitrov! Ibericul, vehement la Monte Carlo
IERI LA 07:22
Tenis
ATP Monte Carlo | L-a bătut pe Djokovic, apoi și-a plătit polițele: "Să ia cursuri de maniere"
IERI LA 04:41