Novak Djokovic a fost în centrul atenției în ultimele luni în lumea tenisului după toate testele pozitive de la Adria Tour, turneul organizat de sârb la Belgrad și Zadar. Primul și cel mai conștiincios critic al lui a fost Nick Kyrgios, care nu a ratat nicio șansă să arunce cu noroi în inițiativa marelui campion sârb de a organiza un turneu de tenis în plină pandemie de coronavirus.
De atunci, Djokovic și-a revenit și a fost testat negativ în urmă cu câteva săptămâni, însă criticile la adresa lui continuă și azi. Mulți cred că liderul mondial din ATP a arătat lipsă de responsabilitate și nu a luat în considerare riscurile unei astfel de acțiuni, mai ales după ce a apărut alături de Dominic Thiem, Alexander Zverev și Grigor Dimitrov într-un club din Belgrad fără tricouri pe ei. În urmă cu ceva timp, Kyrgios le dădea lecții participanților la Adria Tour.

Nick Kyrgios continuă să fie rebelul circuitului masculin

Australian Open
Kyrgios, spectacol total la Australian Open! De la o dispută cu arbitrul la dans pentru suporteri
ACUM 24 MINUTE
Cel mai înfocat critic al episodului în care tenismenii au apărut în club, fără a respecta distanțarea fizică, a fost Nick Kyrgios. Totuși, pare că australianul nu respectă nici el în totalitate regulile recomandate de Organizația Mondială a Sănătății și doctorii din întreaga lume, aceea de a sta la distanță și de a purta mască în spații închise.
https://i.eurosport.com/2020/07/25/2855329.jpg
El a fost surprins într-un club de noapte din Australia fără a respecta distanțarea socială, dar și fără mască. În plus, australianul în vârstă de 25 de ani a publicat fotografii cu el într-un club din Australia în care într-una din fotografii nu poartă mască și îmbrățișeasă un amic. Mai mult, Nick transmite în fotografie și un mesaj obscen. După fotografiile împărtățite pe prorpiul cont de Instagram, mulți dintre internauți l-au numit ipocrit pe tenismenul de pe locul 40 ATP.
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
17/01/2022 LA 10:01
Australian Open
Presa sârbă: "Reacția lui Kyrgios, după expulzarea lui Djokovic. Așa a descris rușinea Australiei"
16/01/2022 LA 08:17