Desemnată cea mai bună sportivă elveţiană a anului, Belinda Bencic, care este la Abu Dhabi pentru a pregăti Australian Open, a precizat că se află în izolare. "Din păcate, deşi sunt complet vaccinată, recent am fost testată pozitiv pentru Covid-19", a scris Bencic pe Twitter. "Acum mă aflu în izolare şi iau toate măsurile de precauţie pentru a trece cât mai bine prin asta, deoarece mă confrunt cu simptome destul de severe (febră, dureri, frisoane)", a adăugat ea.
"Deşi momentul nu este ideal - fiindcă eram în ultima etapă a pregătirilor pentru Australian Open - mă voi îndrepta spre Australia de îndată ce voi primi autorizaţia şi după încheierea perioadei de izolare", a afirmat elveţianca.
Australian Open
Australian Open 2022 Live Blog | Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse, victorii mari
17/01/2022 LA 07:33

Belinda Bencic s-a infectat cu coronavirus și are "simptome severe"

În singurul meci feminin de la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, Bencic a fost învinsă de tunisianca Ons Jabeur. Aceasta din urmă i-a luat locul jucătoarei britanice Emma Răducanu, campioana de la US Open, ce a declarat forfait după ce a fost testată pozitiv la Covid-19.
Luni, tenismanul spaniol Rafael Nadal a anunţat că a fost testat pozitiv la Covid-19, la revenirea sa în Spania după participarea la turneul de la Abu Dhabi. Australian Open începe pe 17 ianuarie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Agerpres
Australian Open
Australienii au publicat programul primei zile. Djokovic va fi înlocuit de un Lucky Loser, Caruso
16/01/2022 LA 06:05
Australian Open
Specialiştii au dat verdictul: Simona Halep face un Australian Open mare. Care e finala preconizată
15/01/2022 LA 16:19