Andy Murray (29 de ani), actualul lider mondial ATP, a dezvăluit pentru The Times că ar dori să devină antrenor de fotbal odată ce se va retrage din tenis.
Scoțianul este fan declarat al clubului Hibernian, din Edinburgh, la care a evoluat bunicul său, Roy Eskine, în anii '50. În copilărie, Murray a fost dorit de Glasgow Rangers, dar a decis că va practica tenisul de performanță.
"Probabil că voi rămâne în tenisul britanic și voi antrena un jucător. Aș vrea să fac ceva și în fotbal. Mă uit des la meciuri și sunt implicat în jocurile fantasy. Mi-aș dori să ajung să antrenez la un moment dat, dar nu imediat după retragere. Vreau să îmi petrec timpul acasă, cu familia și copilul sau copiii mei. Îmi doresc să le fiu alături când cresc", a declarat Andy Murray.
Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM 27 MINUTE
Până la retragere însă, liderul mondial va încerca să câștige, pentru prima oară în carieră, Australian Open, după cinci finale pierdute. Turneul australian începe săptămână viitoare și este transmis în direct pe canalele Eurosport și online pe Eurosport Player.
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 35 MINUTE
Australian Open
Emma Răducanu, realistă după prima victorie la Australian Open! Cum a încercat să cucerească fanii
ACUM O ORĂ