Tenis

Reacția mamei lui Nole după acuzele fără precedent pe axa Srdjan Djokovic - Grigor Dimtrov

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

După Srdjan Djokovic, și mama lui Novak iese la atac

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
26/06/2020 la 09:54

Novak Djokovic s-a aflat în centrul atenției în ultimele săptămâni, după ce a organizat Adria Tour fără a părea că cineva respectă regulile de distanțare fizică.

Tot scandalul a pornit în momentul în care Grigor Dimitrov a fost testat pozitiv pentru coronavirus. În acel moment, finala competiției Adria Tour de la Zadar dintre Djokovic și Rublev a fost anulată. La doar câteva ore distanță, și Borna Coric a anunțat că s-a infectat cu Sars-Cov-2. Atunci, Nole a decis să revină la Belgrad și de abia apoi să se testeze, iar veștile nu au fost deloc bune la aflarea rezultatului. Liderul mondial din ATP a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

După ce această informație a făcut înconjurul lumii și a ținut prima pagină a publicațiilor din întreaga lume, o serie de atacuri furibunde au fost îndreptate în direcția marelui campion sârb. Mai multe voci influente din lumea sportului alb l—au blamat pe Novak Djokovic pentru toate cele întâmplate la Adria Tour. Srdjan Djokovic, tatăl lui Nole, a ieșit în spațiul public și a spus că singurul vinovat pentru această situație este Grigor Dimitrov, care ar fi venit la eveniment fiind deja bolnav.

Tenis

Ironicul Nick Kyrgios, lecții pentru Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: "Vreo întrebare, băieți?"

ACUM 2 ORE

Dijana Djokovic iese și ea la atac după declarațiile controversate ale lui Srdjan

Mama lui Novak Djokovic, Dijana, a precizat că atât fiul ei, cât și soția acestuia, Jelena, se simt bine după ce au fost testaţi pozitiv. Dijana şi Srdjan Djokovic, părinţii lui Nole, au fost și ei supuși testului, iar rezultatele sunt negative. Mama campionului nsăcut la Belgrad a făcut și ea o serie de declarații după ce fiul ei a fost pus la zid în presa din toată lumea pentru situația de la Zadar. Dijana Djokovic spune că reacţiile critice la adresa fiului ei sunt generate de faptul că "lumea are ceva cu fiul ei".

Cu toţii ne simţim bine. Doar pentru că Novak a ieşit pozitiv, asta nu înseamnă că este bolnav. E un tânăr sănătos, aşa că îi e mai uşor să gestioneze situaţia. Cred că virusul nu mai este la fel de puteric ca la începuturile sale. Ne-am testat (n.r. părinţii lui Novak Djokovic), pentru că am fost acolo (n.r. la Adria Tour), dar rezultatele sunt negative. La fel şi pentru copii. Cu toţii ne simţim bine şi le urăm tuturor multă sănătate. Este înfricoşător ceea ce se scrie despre Novak, dar ne-am obişnuit cu asta. E ca şi cum sperau ca aşa ceva să se întâmple. E evident că Novak deranjează şi că lumea are ceva cu el – Dijana Djokovic
Tenis

De ce a refuzat Simona Halep dansul cu Djokovic la Wimbledon! Motivul invocat de campioana noastră

08/07/2020 LA 13:13
Tenis

Cum e să fii antrenorul lui Federer & Djokovic: Edberg și Becker povestesc experiențele lor pe teren

08/07/2020 LA 11:53
Subiecte asemănătoare
TenisNovak Djokovic
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol