După ce în sfertul de ieri, cu Bianca Andreescu, cele două sportive s-au distrat de minune, schimbând replici extrem de amuzante, duelul de azi a fost total diferit. Cele două combatante au fost extrem de rezervate, lucru sesizat de cei doi comentatori.
"E amuzant, nu îşi spun niciun cuvânt una alteia", a spus unul dintre comentatori, completat imediat de celălalt: "Da, sunt foarte concentrate. Nu glumesc deloc, se pare că odată cu avansarea în turneu lucrurile au fost luate mult mai serioase. Se simte presiunea".
Singura tentativă de dialog a avut loc la 1-1, 30-30. "Ce cross de backhand ai reuşit, m-ai omorât cu lovitura asta", a spus Fiona.
Australian Open
Australian Open 2022 Live Blog | Ashleigh Barty vs Danielle Collins se anunță o finală pasionantă
ACUM 8 ORE

Final de meci incredibil: problemele cu conexiunea i-au dat o şansă în plus Soranei

Finalul de meci a fost unul ciudat, după ce au apărut probleme la conexiune. La 3-2 pentru iberică, Sori a salvat mai multe mingi de break, dar la 4-3 sportiva din Spania şi-a procurat trei mingi de break la rând, distanţându-se la 40-0 pe serviciul compatrioatei noastre. Sori a salvat prima minge, dar şi-a cedat în cele din urmă serviciul.
https://i.eurosport.com/2020/04/30/2812920.png
În gameul următor, la 30-15 pentru Ferro pe propriul serviciu, conexiunea a căzut. Când s-a revenit, la serviciu a trecut Sorana Cîrstea, plecându-se de la scorul de 0-0. Românca a cedat din nou pe propriul serviciu, iar iberica s-a calificat în ultimul act, unde o va întâlni pe învingătoarea disputei Caroline Wozniacki - Kiki Bertens.
https://i.eurosport.com/2020/04/30/2812922.png
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Ashleigh Barty, micuța "bestie" care domină tenisul mondial de 112 săptămâni!
ACUM 8 ORE
Australian Open
Tsitsipas a comentat acuzațiile lui Medvedev după semifinala de la Australian Open: "Nu e matur"
ACUM 9 ORE