Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea al turneului de la Roma (de categorie WTA 1000), deși o conducea pe Angelique Kerber cu 6-1, 3-3. În momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona a făcut o mișcare forțată și a simțit dureri la gamba piciorului stâng. Sportiva noastră a cerut imediat îngrijiri medicale, dar nu a putut să continue și a părăsit "Grand Stand Arena" cu lacrimi în ochi și şchiopătând, ajutată fiind de echipa ei, de Angelique Kerber, dar și de Monica Niculescu.
Ieri, Simona Halep a oferit noi detalii despre accidentare, dezvăluind rezultatul RMN-ului: "Salutare tuturor. După un RMN pe care l-am făcut aici la Roma pot confirma că am o mica ruptură în gamba stângă. Voi zbura azi spre casă și voi începe recuperarea în bazin, iar apoi voi intra și în sala de forță luni. Rămân pozitivă și voi face tot ce pot pentru a reveni cât mai repede în ciruit. Vă mulțumesc tuturor și sper să ne vedem în curând", a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

Ce obiectiv și-a stabilit Simona Halep după accidentarea suferită la Roma

Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 18 MINUTE
La revenirea în țară, Simona Halep a oferit primele informații și a vorbit despre noul ei obiectiv, având în vedere că prezența ei la Roland Garros este foarte puțin probabilă în contextul accidentării: "Este destul de grav, nu mă așteptam, dar o iau ca atare și merg înainte, n-am ce să fac. N-am avut absolut nimic, nicio durere la antrenamente, stăteam la retur, am făcut o mică săritură să mă pregătesc și atunci am simțit o durere foarte mare. Mai am câțiva ani în față și… bine că s-a întâmplat acum și nu la 25 de ani pentru că este o accidentare destul de gravă.
Eu mereu sper și cred că este posibil, însă nu mă voi grăbi. Este o accidentare periculoasă și nu vreau să stau luni de zile cu această problemă. Momentan, Jocurile Olimpice sunt mai importante, este și o perioadă destul de lungă în care pot să îmi revin total. Nu știu, de la zi la zi vreau să văd și atunci o să spun ceva mai clar. O medalie olimpică este foarte importantă și chiar îmi doresc. Obiectivul este să fiu bine până la Olimpiadă, asta îmi doresc. Sunt mici șanse să particip la Paris, bineînțeles că este o dezamăgire foarte mare", a declarat Simona Halep pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Mesajul impresionant al Simonei Halep, la plecarea din Australia
IERI LA 06:24
Australian Open
McEnroe a comentat meciul Halep – Cornet de la Australian Open: "Dacă Simona face asta, va fi bine"
IERI LA 01:37