Roger Federer nu va mai juca tenis în 2020. Elvețianul a avut o nouă intervenție la genunchiul drept și a anunțat că nu va reveni în circuit înainte de finalul anului. În curând, marele campion elvețian va împlini 39 de ani, însă nu se gândește la momentul retragerii. În ciuda problemelor avute, elvețianul a confirmat că va evolua și în 2021. Din păcate pentru fanii săi, jucătorul născut în Basel nu va mai putea juca în acest sezon.
Elvețianul a fost operat în februarie, iar în ultima perioadă a avut din nou probleme la genunchiul drept. A urmat o altă mică procedură, iar acum "FedEx" nu vrea să riște nimic. A anunțat că nu va mai evolua anul acesta, astfel încât la început de 2021 să poată reveni fără vreun risc, speră el la cea mai bună formă fizică posibilă.

Nicola Pietrangeli anunță că e timpul ca elvețianul să se retragă

Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
IERI LA 10:42
În vârstă de 86 de ani, fostul mare tenismen italian, Nicola Pietrangeli, a comentat pe marginea acestui subiect și a spus că a venit vremea pentru Roger Federer să se retragă din activitate. Pietrangeli a afirmat, de asemenea, că FedEx nu mai are ce să demonstreze după ce a devenit cel mai titrat jucător de tenis din istorie, cu 20 de trofee de Grand Slam în palmares.
Nu înțeleg pur și simplu ce mai vrea să demonstreze. Roger este acel jucător care a câștigat cel mai mult din acest sport, a câștigat o mulțime de bani, poate că este timpul să se oprească. Sunt convins că ar pleca din tenis cu privirea sus – Nicola Pietrangeli

Adria Tennis Cup din 13 iunie la Eurosport

Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
19/01/2022 LA 12:44
Australian Open
Novak Djokovic, un monument de tristeţe. Cum a fost surprins pe aeroport, la plecarea din Australia
16/01/2022 LA 12:10