Jucătorii de tenis din Spania au reușit performanțe extraordinare. 5 spanioli au fost numărul 1 mondial în ultimii 35 de ani, atât în WTA (Arantxa Sanchez Vicario și Garbine Muguruza), dar și în ATP (Juan Carlos Ferrero, Carlos Moya și Rafael Nadal). Mai mult, 37 de turnee de la Grand Slam au fost câștigate de jucători din Spania. De la Nadal (19 victorii în GS) la Manuel Orantes, Andres Gimeno sau Albert Costa, jucătorii spanioli au performat pe toate suprafețele din tenis. Acum, Federația Spaniolă nu se gândește la vedetele care au făcut milioane, ci la baza piramidei.

Soluția

Sunt peste 100 de jucători spanioli care depind de sumele câștigate în turneele mici și de aceea, Federația spaniolă va organiza 6 turnee naționale, cu premii de 100 de mii de euro fiecare pentru jucătorii din top 100 și alte 12 turnee pentru cei care sunt între locul 100 și 500.
Roland Garros
Rafa Nadal, nemulțumit de organizatorii de la Roland Garros! Ce reproș are super-campionul spaniol
ACUM 13 ORE
Spania a raportat cele mai multe cazuri de contaminare cu virusul COVID-19 din Europa, peste 207 mii, iar numărul morților în ultimele 6 săptămâni a depășit suma de 23 de mii.
Din Spania începe și "Revoluția vituală" a tenisului. Turneul Madrid Open Virtual Pro va fi pe eurosport.ro astăzi de la ora 16 cu partide interesante în care Nadal, Svitolina, Bianca Andreescu, Sorana Cârstea sau Tsitsipas își vor demonstra caltățile și pe consolă.
https://i.eurosport.com/2020/04/26/2811211.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | S-au terminat toate meciurile din turul 3! Cum arată tablourile optimilor
ACUM 16 ORE
Roland-Garros
Moment adorabil la Roland Garros. Cum a fost surprins Rafael Nadal după interviul cu Marion Bartoli
IERI LA 17:00