Elina Svitolina, ocupanta locului 7 în clasamentul WTA, a făcut la Doha o afirmație surprinzătoare, precizând că se aseamănă din Top 10 cu Simona Halep și Karolina Pliskova, pe care le consideră cele mai constante jucătoare dintre primele zece ale lumii. Ucraineanca în vârstă de 25 de ani nu traversează o perioadă prea bună în circuit, însă nu-și pierde speranța că va reușit în următoarele luni câteva competiții foarte bune.
Svitolina a fost eliminată de la Dubai și Doha în primul tur, fără a câștiga niciun set. În Emiratele Arabe Unite, la Dubai, ucraineanca a cedat în fața americancei Jennifer Brady, iar la Doha, în Qatar, ea a pierdut în fața americancei Amanda Anisimova, o jucătoare de mare perspectivă, însă fără experiență deocamdată.

Elina Svitolina se compară cu Simona Halep

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Ucraineanca a vorbit în fața jurnaliștilor prezenți la Doha și le-a spus că există o asemănare între ea și Simona Halep. Svitolina a explicat și care este motivul pentru care cele două se află în Top 10 de atât de mult timp. "M-am uitat pe statistici și doar eu, Simona Halep și Karolina Pliskova am rămas în top. Noi avem constanță când jucăm turneele mai mici. Eu încerc să rămân concentrată pe fiecare meci și nu fac diferența între Grand Slam-uri și celelalte turnee. Eu de fiecare dată când intru pe teren dau sută la sută!", a declarat Elina Svitolina într-o conferință de presă la Doha.
În total, ucraineanca a petrecut 151 de săptămâni între primele zece jucătoare ale lumi, dintre care 145 consecutive. În schimb, Simona Halep are 318 săptămâni adunate în Top 10 WTA fără a ieși nici măcar pentru o săptămână din elită. Campioana noastră a cucerit în întreaga carieră 20 de turnee WTA (dintre care două de Grand Slam), în timp ce Svitolina și-a trecut 13 succese în palmares (niciunul major).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02