Răducanu a devenit prima jucătoare care câștigă un turneu de mare șlem venind din calificări, după ce a avut o campanie perfectă la US Open anul trecut. Britanica nu a cedat niciun set și a câștigat zece meciuri, grație unor prestații extraordinare.
Emma a vorbit despre campania excelentă din Statele Unite, la finalul căreia a câștigat primul titlu de Grand Slam din carieră.
Tenis
Alexander Zverev a revenit la antrenamente, la două luni după accidentarea suferită la RG
ACUM 7 ORE
"Erau cu siguranță momente în care veneam cu niște lovituri incredibile. Uneori, în carieră simți că totul vine automat, poți să încerci orice lovitură pe care o vrei și va intra.
Acest tip de săptămâni nu vine foarte des. Poate la un an sau doi. Pentru mine, am avut noroc că am avut trei [săptămâni] când a fost nevoie mai exact", a declarat Emma pentru Tennis Majors, citată de tennisworldusa.
Citește și:

Răducanu, despre parcursul la US Open

Britanica a vorbit și despre câteva momente în care nu s-a simțit în cea mai bună formă pe teren, dar și despre cum a reușit să treacă peste în situațiile critice.
"Nu am jucat mereu un tenis perfect. În calificări, îmi aduc aminte că am avut câteva greșeli, în a doua rundă din calificări și în al patrulea tur, îmi aduc aminte că aveam emoții în primul set și nu simțeam neapărat că jucam bine, dar evident este vorba despre a-ți ține nervii în frâu în aceste meciuri pe marile arene."
Emma Răducanu va avea ocazia să își apere titlul la US Open. Competiția de la New York va avea loc între 29 august și 11 septembrie.
Tenis
Slăbiciunea lui Alcaraz: italienii. Cum l-au transformat eșecurile din 2022 pe spaniol
ACUM 14 ORE
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 15 ORE