Articol scris de Răzvan Rădulescu
Emma Răducanu este una dintre cele mai promițătoare tinere tenismene din circuit. În vârstă de doar 19 ani, Emma nu s-a regăsit după trofeul de anul trecut de la US Open. Anul acesta a fost eliminată în turul 2 atât la Roland Garros, cât și la Wimbledon, însă rămâne printre cele mai talentate sportive și specialiștii îi prevăd un viitor strălucit.
Răducanu a devenit prima jucătoare din istorie care a câștigat un Grand Slam după ce a jucat calificări, iar acea performanță pare încă una incredibilă, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat cu britanica înainte de acel succes.
National Bank Open
ATP Montreal | Rezumatul partidei dintre Kyrgios și Hurkacz, câștigată de polonez în 3 seturi
ACUM 9 ORE

Emma Răducanu, aproape să renunțe la tenis

Jucătoarea din Marea Britanie a avut și momente dificile în carieră. Înainte să se lanseze pe culmile succesului, Emma a declarat că a fost aproape să renunțe la tenis. Răducanu a menționat într-o conversație cu elevi ai școlii Wolwerley că pandemia a fost aproape să o determine să agațe racheta în cui.
"Cu siguranță, nu o să mint. Cred că în pandemie a fost destul de dificil pentru că, circumstanțele au fost foarte dificile și nu am putut să mă antrenez”, a spus Emma, citată de tennisworldusa.
Citește și:

Răducanu: "Răul nu durează pentru totdeauna"

Sportiva din Marea Britanie nu se mai antrenase de opt luni în acea perioadă în care a stat închisă în casă. Totuși, tenismena cu tată român și-a păstrat atitudinea pozitivă și a reușit să intre în istoria tenisului.
"Sunt bucuroasă că am reușit să rămân puternică. Și cred că am fost cu siguranță răsplătită după pandemie cu niște rezultate și realizări grozave doar datorită dăruirii. Și uneori poți să te gândești la asta, când simți că ești cu adevărat la pământ, atunci poți să te gândești că ce e mai bun vine la urmă, pentru că răul nu durează pentru totdeauna", a încheiat Răducanu.
Răducanu a pierdut în turul 2 la Wimbledon în fața Carolinei Garcia. Jucătoarea de tenis din Marea Britanie va reveni pe teren în turneul de la Washington, acolo unde va juca și Simona Halep. La fel ca și Simona, Emma Răducanu se află la prima apariție la turneul din capitala Statelor Unite, care va începe pe 1 august.
Tenis
Simona Halep va juca semifinala de la Toronto cu Jessica Pegula, numărul 7 mondial
ACUM 9 ORE
National Bank Open
Halep continuă ascensiunea în ierarhia WTA! Ce loc ocupă după calificarea în semifinale la Toronto
ACUM 10 ORE