Sportiva din Marea Britanie a avut parte de o primire de gală. Organizatorii au așteptat-o ca pe o mare vedetă, așteptând-o cu un buchet superb de flori.
"Emma Răducanu (24 WTA) a sosit azi-noapte în Cluj-Napoca pentru a participa la turneul de tenis Transylvania Open. Jucătoarea care a scris istorie la US Open a venit cu avionul din Londra, însoţită de tatăl ei. La aeroport, a fost întâmpinată cu flori, de directorul turneului, Patrick Ciorcilă", informează comunicatul.
"Am aşteptat-o pe Emma cu braţele deschise şi sperăm să aibă parte de o experienţă deosebită în România, ţara în care s-a născut tatăl ei. Am pregătit pentru ea, dar şi pentru celelalte jucătoare, mai multe activităţi prin care să facă cunoştinţă cu Transilvania, dar şi produse tradiţionale. La hotel vor avea, printre surprizele pregătite, şi câte o ie, bluza tradiţională românească", a declarat Patrick Ciorcilă.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Întrebată de jurnaliștii prezenți la aeroportul din Cluj dacă se bucură că a revenit în țara unde s-a născut tatăl său, sportiva britanică a răspuns, cu un zâmbet larg: "Da", pentru ca apoi să spună că a avut parte de un zbor fără probleme în drumul său către România.
Transylvania Open, turneul de categoria WTA 250, se va desfăşura în perioada 25-31 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, printre jucătoarele care au confirmat participare aflându-se Garbine Muguruza (Spania), numărul cinci mondial, Simona Halep, Emma Răducanu (Marea Britanie), campioana de la US Open.

3 capi de serie s-au retras de la Transylvania Open

Trei dintre jucătoarele puternice care își anunțaseră inițial prezența la Transylvania Open s-au retras: Elise Mertens (18 WTA), Veronika Kudermetova (32 WTA) și Ekaterina Alexandrova (37 WTA).
De aceste retrageri profită româncele. Ana Bogdan (105 WTA) și Gabriela Ruse (84 WTA) au scăpat de calificări și sunt deja pe tabloul principal. De asemenea, Andreea Prisăcariu (21 ani, 324 WTA) a intrat în calificari.
5 dintre cele mai bune 6 jucătoare ale momentului din România vor participa la Transylvania Open pe tabloul principal: Simona Halep, Irina Begu, Gabriela Ruse, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian. Sorana Cîrstea este singura absentă.
Mulți fani ai tenisului și-ar fi dorit ca săptămâna viitoare să le urmărească pe viu pe Simona Halep, Emma Răducanu și celelalte participante la turneul WTA 250 Transylvania Open, dar acest lucru este imposibil.
Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a propus prin măsurile de combatere a pandemiei de coronavirus și interzicerea spectatorilor la evenimente sportive, începând de luni. Guvernul va ratifica această propunere și fanii români au ratat o șansă excelentă.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02