Emma Răducanu a ajuns până în optimile de finală la Wimbledon, primul ei turneu de Grand Slam la senioare. Nu a trecut mult timp până când sportiva de origine română și-a făcut apariția în calificările de la US Open. La Flushing Meadows, Emma a uimit pe toată lumea șia câștigat titlul, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez în ultimul act de la New York, scor 6-4, 6-3.
La doar a doua participare într-un Grand Slam, Emma Răducanu a uimit o lume întreagă, fiind prima jucătoare venită din calificări care câștigă un turneu major, fără a ceda set. Parcursul fabulos al tinerei jucătoare britanice la US Open, încununat cu câştigarea trofeului, a atras privirile tuturor.
Tenis
"A fost absolut incredibil!" Succesul Emmei Răducanu de la US Open l-a inspirat pe Norrie
21/10/2021 LA 13:53

Cum și-a surprins Emma Răducanu fanii pe terenul de antrenament

Emma Răducanu a publicat pe rețelele de socializare o serie de videoclipuri de la o sesiune de pregătire în care apare antrenând reverul cu o mână, o lovitură apreciată atât de mult în sportul alb datorită lui Roger Federer. Emma a și scris un mesaj alături de aceste videoclipuri: "Pe durata perioadei pe care am petrecut-o departe de teren am hotărât să trec la reverul cu o singură mână. Sper să înțelegeți", a transmis sportiva de origine română pe rețelele de socializare.
Pe lângă idolii Simona Halep și Na Li, Emma Răducanu îl admiră foarte mult și pe Roger Federer, de la care se inspiră. Pe 9 iulie 2017, Emma s-a fotografiat alături de elvețian și a scris în dreptul fotografiei că "s-a întâmplat! #GOAT (n.r. Greatest of all times = Cel mai bun din toate timpurile)."
Tenis
Flavia Pennetta, revoltată de faptul că Emma Răducanu a cucerit titlul la US Open: "E dăunător!"
20/10/2021 LA 08:33
Tenis
Emma Răducanu, pusă la zid pentru decizia de a renunța la antrenor: "E uluitor cum a procedat!"
15/10/2021 LA 14:30