Emma Răducanu a ajuns până în optimile de finală la Wimbledon, primul ei turneu de Grand Slam la senioare. Nu a trecut mult timp până când sportiva de origine română și-a făcut apariția în calificările de la US Open. La Flushing Meadows, Emma a uimit pe toată lumea șia câștigat titlul, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez în ultimul act de la New York, scor 6-4, 6-3.
La doar a doua participare într-un Grand Slam, Emma Răducanu a uimit o lume întreagă, fiind prima jucătoare venită din calificări care câștigă un turneu major, fără a ceda set. Parcursul fabulos al tinerei jucătoare britanice la US Open, încununat cu câştigarea trofeului, a atras privirile tuturor.
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
01/12/2022 LA 17:05

Cum și-a surprins Emma Răducanu fanii pe terenul de antrenament

Emma Răducanu a publicat pe rețelele de socializare o serie de videoclipuri de la o sesiune de pregătire în care apare antrenând reverul cu o mână, o lovitură apreciată atât de mult în sportul alb datorită lui Roger Federer. Emma a și scris un mesaj alături de aceste videoclipuri: "Pe durata perioadei pe care am petrecut-o departe de teren am hotărât să trec la reverul cu o singură mână. Sper să înțelegeți", a transmis sportiva de origine română pe rețelele de socializare.
Pe lângă idolii Simona Halep și Na Li, Emma Răducanu îl admiră foarte mult și pe Roger Federer, de la care se inspiră. Pe 9 iulie 2017, Emma s-a fotografiat alături de elvețian și a scris în dreptul fotografiei că "s-a întâmplat! #GOAT (n.r. Greatest of all times = Cel mai bun din toate timpurile)."
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
29/11/2022 LA 17:44
Tenis
Bencic, "extrem de încântată" de colaborarea cu Tursunov, după ce rusul a scăpat de Emma Răducanu
19/10/2022 LA 07:12