Emma Răducanu a fost învinsă în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open de Marta Kostyuk, în două seturi, scor 6-2, 6-1, la capătul unui meci care nu a durat mai mult de 57 de minute.
Sportiva cu origini românești nu s-a regăsit deloc pe teren, făcând o mulțime de erori neforțate, și a ratat astfel șansa de a se duela cu Simona Halep, cea pe care ar fi înfruntat-o astăzi, în semifinalele competiției de la Cluj-Napoca.
Imediat după eliminarea de la Transylvania Open, Emma Răducanu a declarat că este deja cu gândul la primul turneu de Grand Slam din 2022, Australian Open, unde va concura pentru prima dată din postura de jucător profesionist.
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
01/12/2022 LA 17:05
"Sunt foarte încântată să merg la Melbourne. Am jucat la juniori acolo, este un oraș incredibil, dar, evident, la profesioniști va fi diferit.
Sunt fericită, va fi prima dată când o să particip acolo ca profesionist, deci va fi o nouă experiență, într-un vestiar nou. Va trebui să învăț din nou să mă descurc pe-acolo și să fiu ajutată să mă orientez, dar sunt încântată că voi merge acolo", a declarat Emma Răducanu, citată de site-ul TennisHead.

EMMA RĂDUCANU ȘI-A ALES FAVORITA LA TRANSYLVANIA OPEN

Vineri seară, după eliminarea de la Transylvania Open, Emma Răducanu a declarat că regretă că nu are ocazia să joace în semifinale împotriva Simonei Halep, dar că speră ca aceasta să câştige turneul.
"Mi-ar plăcea ca Simona Halep să câştige turneul. E unul dintre idolii mei, îmi place să o văd jucând. Este păcat că nu am ocazia să joc împotriva ei. Deocamdată nu ştiu dacă voi rămâne la Cluj să urmăresc meciurile ei sau voi merge la Bucureşti, voi vedea", a spus jucătoarea britanică.
Sportiva în vârstă de 18 de ani a vorbit și despre cum s-a simțit în România, anunțând că își dorește să revină curând aici pentru a-și revedea fanii.
"Am petrecut câteva zile foarte plăcute aici, în România. Ospitalitatea a fost absolut incredibilă, toată lumea m-a primit atât de bine. A fost plăcut să mă simt apreciată aici. Sunt dezamăgită că nu pot să stau mai mult aici, dar a fost o săptămână pozitivă. Rămân cu amintiri foarte frumoase despre România. Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor de aici. Într-un fel am fost surprinsă de cât de tare m-au susţinut românii... aşa că îmi pare rău că nu am reuşit să joc mai mult la acest turneu. Sper însă că voi reveni la acest turneu sau la altul în România anul viitor. Sper să îi revăd pe fanii de aici, înseamnă mult pentru mine", a adăugat Emma Răducanu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53