Bătălie epică în primul tur de la Guadalajara, acolo unde Emma Răducanu şi Daria Saville (fost număr 20 WTA) au fost imposibil de separat timp de 3 ore şi 36 de minute. Din păcate pentru câştigătoarea de la US Open, aceasta a fost nevoită să abandoneze în decisiv, la scorul de 7-5, 6-7(4), 3-4. Răducanu a acuzat dureri mari la şoldul stâng şi a decis să nu rişte pentru a nu îşi agrava problemele medicale.
Înainte de acest duel, cel mai lung meci al anului fusese cel dintre Danka Kovinic şi Jang Su-Jeong, de la Australian Open. Acea partidă durase 3 ore şi 9 minute.
Roland Garros
Nadal: "Sunt în criză de timp!". Rafa știe cine va câștiga titlul la Roland Garros, la feminin
ACUM 4 MINUTE
"E probabil primul meci după foarte mult timp când m-am simţit iar în largul meu pe teren. Vreau să menţin linia aceasta, am muncit mult şi sper să culeg roadele", a spus după meci Daria Saville.
Fost număr 20 în 2017, australianca de 27 de ani a ajuns acum pe locul 610 în lume. Ea nu mai câştigase un meci pe tabloul principal al unui turneu WTA de la Australian Open 2021.
În ceea ce o priveşte pe Răducanu, şi aceasta îşi caută forma, pierdută după turneul istoric de la Flushing Meadows. Britanica a evoluat azi pentru prima oară după înfrângerea suferită la Australian Open, în trei seturi, împotriva lui Danka Kovinic (turul secund).
În optimile de finală de la Guadalajara, Saville o va întâlni pe sportiva din SUA, Caroline Dolehide.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 2 ORE
Roland Garros
Directorul turneului de la Roland Garros nu crede în șansele lui Alcaraz la Openul francez
ACUM 4 ORE